bana tam net bısı solemedı bıraz var ama normal denıcem haftaya kontrole gel tekrr dedı sezeryn da ıstemıorum gunde vermedı sezryan ıcın napçam blmıorum acılmam da yok sancımda
Bu cati muayenesi nasil yapiliyor arkadasim ya merak ettim bende normal dogum olsa ne iyi olur diyorum ama seker ve bebegin gelis acisina bagli dedi. Cati muayenesini kacinci hafta da yapiyolar.
Bu cati muayenesi nasil yapiliyor arkadasim ya merak ettim bende normal dogum olsa ne iyi olur diyorum ama seker ve bebegin gelis acisina bagli dedi. Cati muayenesini kacinci hafta da yapiyolar.
benım 38.haftamda yapıldı cnm 36dan snra yapan drlar var ama dogumu tetıkledıgı ıcın benm drm 38 de yaptı.Normal yada sezeryan seklı bellı oluor ıste ıns normal olur senınde
benım 38.haftamda yapıldı cnm 36dan snra yapan drlar var ama dogumu tetıkledıgı ıcın benm drm 38 de yaptı.Normal yada sezeryan seklı bellı oluor ıste ıns normal olur senınde
Cnm benimde cati dardi ilk bebegimdi ve ben bilincsizce normal olsun dedim gittim sancimla 4 saat catalda oglumuda kendimide riske atmisim bilincsizce....sonra sezeryana alindim doktoru esim dovmeye kalkti neden sezeryan direk yapmadin diye....anlayacagin doktorunu dinle emin ol bildikleri birsey var.....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim doktorum da çatın dar ama bebeğin iri olmayacağı için normal doğurabilirsin dedi, ben de korkuyorum normal doğumdan , korktuğumu söyledim ama bu bir bahane değil herkes korkuyor dedi , 2 cm de açılmam var, korkuyorum ya doğumda zorlanırsam o kadar saat sancı çektikten sonra bi de sezeryana alırsa diye , direk sezeryan için direticem sanırım :18: