hiç kafan karışmasın druna güven ne diyosa o dur. bizim milletimiz böyle işde sezaryan lafı duyunca hemen ammmaaann drun bahanesiii ıvır zıvır laflar etmeye bayılırlar. salla gitsin drunu dinle gerisine kulaklarını tıka allah korusun bişey olsa kimsenin umurunda olmaz sezaryan tükaka diyenlerin hepsi çil yawrusu gibi dağılır.
aynı şey bendede oldu normal doğumu çok ama çok isterken doktorum çatın biraz dar ilk doğumun zorlayabilir bence sezeryan yapalım derim,ama çok istiyorum normali dersen onuda deneriz ama risk görürsem sezeryana dönerim dedi,bende düşündüm bebeğimi riske atmamak için sezeryana gün aldım ve dedim ki bebeğim önce gelmeye karar verirse normali deneyebilirim dedim ve öyle oldu,5 gün sonra suyum geldi ve 4cm açılmayla hastaneye yattım,asistan çatın gayet iyi dedi,doktorumu aradı falan ve sonra muayene esnasında kendini kasmış olabilirsin çatını dar hissetmiştir hoca,herşey normal dedi,doktorum geldi baktı hiç çatın dardı senin falan demedi,normal yapmak istiyorsun demek bak şimdiden söyliyim normal doğum doğal bir süreçtir hiçbirşey hissetmiyceksin diyemem sadece ağrın olmayacak,sonra sezeryan istersen dönüşün olmaz dedi ,yani hala sezeryan için diretiyo beni korkutarak,valla çatır çatırda doğurdum çok şükür.
diyeceğim şu ki bence nacizane fikrim,içinde bir soru işareti varsa bir kerelik başka bir doktora git ve çatı muyenesi ol aynı şeyi derse o zaman ne mutlu.
hayırlı doğumlar şimdiden.
benim de çatım dar olduğu için sezaryen oldum. normali çok istiyordum. ama çatı muayenesinde imkansız dedi doktorum. gece 3'te acilde gelsen seni sezaryene alıcam dedi. bi deneyelim belki olur bile demiyorum,imkansız dedi. hatta o kadar dar ki sen ilişkilerinde bile zorlanıyorsundur, 2 parmağım zor girdi dedi. ve haklıydı dabende hiç diretmedim ve sezaryen oldum. herşeyde bi hayır vardır canım. ben normali beklesem belkide bebeğimi kaybedecektim. çünkü doğduğunda solunum problemi vardı, karnımda su yutmuş. ilk gece küvözde kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?