çatı kemikleri agrısı

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
44
Kocaeli
arkadaşlar 31 haftalık gebeyim ve çatı kemiklerim çok ağrıyor nerdeyse yürüyemiyorum benimle aynı sorunu yaşayan varmı? sizce normalmi? önümüzdeki 2 ay ne yapcam bilmiyorum

canım catı kemiklerim benimde agrıyo anlık bı sızı gıbı cok sıddetlı degıl ama oldugu an tıkanıyorum sankı bıde benım erken dogum rıskım var hep yatıyorum canım

canım sanırım kendini doğuma hazırlıyor bu dönemde.siz gene de dikkatli olun.bu saate kadar sağ salim taşımışsınız bebişlerinizi.bundan sonrada gelişimlerini tamamlasınlar anneciklerin karnında.Şeniz
bakalım ben ne yapıcam..

bende 37+2 haftalık hamileyim.benimde uzun zamandır ağrıyor, özellikle uykudan uyanınca.ama evin içinde bir turu tavsiye ederim.açılıyorsun.

peki doktora danışanınız oldumu? beni doktor bu ayın sonunda cagırdı ilac kullanan varmı bu konuda

benim doktorum (iki ayrı doktorda) normal dedi. ilaç kullanmadım.yatınca bacaklarının arasına yumusak yastık koymayı dene istersen.

doktorum bana da yapıcak bir şey yok dedi cok ağrın olursa minoset vermişti ondan içebilirsin dedi ama içmedim calsiyum d3 almaya devam ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…