Cati kontrolu nedir korkuyorum

Normal dogum ıse evet yapıyorlar bırıncı bebegımde yapmıslardı sanıyelık bır durum korkacak kadar degıl yanı.ama benım doğumum sezeryan oldu muayene sonrasında.sımdı ıkıncıde yapmayacak artık

Doguma musaitmi diye bi ufak kontrol bnce cnm sikinti yapma korkma icini rahat tut olurmu:KK68:

Ben de çok merak ediyorum. Bazıları acılı diyor. Ne yapılıyor da acıyor ki yaptıran arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Daha önce alltan muayane oldunuz mu hiç işte onun gibi dr eliyle sağ sol üst alt seklinde kontrol ederek çatılarda darlık olup olmadığıni kontrol ediyor. Benim ilk dogumumda alt çatın dar ama bebeğin çok kilolu olmadığı icin sıkıntı olmaz demişti öyle de oldu cok sukur normal dogurdum simdi insallah bu bebegimde de sıkıntısız bir dogum yaparim

Bence halinize sukredin.hamileligimin en başından beri sürekli vajinal muayene oldum.artık her kontrole gidişimde dua ediyordum bu kez vajinal bakmasın ultrason da baksın diye.sonra farkettim ki o kadar zor bir şey degilmis sadece kendini rahat bırakman gerekiyor rahat olunca pek bir şey hissetmiyordum zaten cok kisa sürüyor

Back
X