Kızlar normal doğum istememe karşın doktorum kontrol yapmadı, salı günü tam 40 hafta oluyor sabah aç gel dedi. Sezeryan mı yapmayı planlıyor anlamadım. Siteden baktım çoğu kişi kontrol yapmış. Özel hastanelerde kolaylık olsun diye sezeryana mı zorluyorlar yoksa pufff çok tedirginimm Bilgisi olan var mı?
Canim abimin eşinin 38. Haftada yapmislardi. Dedigin gibi sezaryene almayi planliyor olabilir. AC karnina olayi mantikli gelmedi bana. Haftan doldu diyip sezaryen diye diretebilir.
Bence çatı kontrolunuzu baska bir doktora da yaptrabilirsiniz. Direk bebegin suyu bitmis, falan filan diye suni sanci vereceklrr, suni sanci sonucunda kordon bagi dolanacak bu sefer de kordon dolandi almamiz lazim deyip sezeryana alacaklar.. aman dikkatli olun. Ac karna cagirmalari bunu gösteriyor çünkü. . Allah hayirlisiyla kurtarsin inşallah.
Bence çatı kontrolunuzu baska bir doktora da yaptrabilirsiniz. Direk bebegin suyu bitmis, falan filan diye suni sanci vereceklrr, suni sanci sonucunda kordon bagi dolanacak bu sefer de kordon dolandi almamiz lazim deyip sezeryana alacaklar.. aman dikkatli olun. Ac karna cagirmalari bunu gösteriyor çünkü. . Allah hayirlisiyla kurtarsin inşallah.
Normalde bebeğin suyunu birlikte hesaplıyoruz, 50ml alt sınır değer diye söylüyor doktorumuz, 100ml civarı su gördük dün.
Tabi salı gününe kadar ne olur bilemeyiz.
Normalde bebeğin suyunu birlikte hesaplıyoruz, 50ml alt sınır değer diye söylüyor doktorumuz, 100ml civarı su gördük dün.
Tabi salı gününe kadar ne olur bilemeyiz.
benim doktorum da çatı kontrolünü 40. hafta yapıyordu ama ben 39. haftada apar topar acile gitmek durumunda kaldım.. o zaman çatı kontrolünü başka bi doktor yaptı..
40 hafta dolunca hala sancı ya da açıklık görülmezse ama suyun azalırsa vs ne olur ne olmaz diye aç karnına gel demiştir.. zorla sezeryan yapma planı olmaya da bilir..
benim doktorum da yapmadi gerek duymuyorum bebek doğum kanalina uygun pozisyonda yerlestikten sonra dogum zaten gerceklesir dedi benim de 39 haftalik hangi hastaneye gidiyorsunuz merak ettim?
normal doğumada gıtsenız ac olmanızda fayda var.gercı hastanede doğum oncesı boşalttırıyorlarmiş bağiirsakları .40 haftalık olmuşsunuz ve hala sancınız vb durumlar yoksa suni sancı veryorlar normal doğum için..40 dan sonrası zararlı bebek için.bende özel hastahaye gıdıyorum ama doktorum normal doğum tarafı..