Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Daha dün başıma geldi taze taze anlatayım Doktorun seni çatala çıkarıyor,vajinal bölgene batikon döküyor ve 3 parmağıyla içeride elini açıp kapatarak darlık varmı,kemikli mi diye bakıyor işte.:26:Korkulcak gerilecek birşey yok.Rahat olup kendini kasmassan hiç acımıyor.
dr eline eldiven gecirip parmaklariyla iceriye sokuyo bir iki dolasip hoooopp cikiyor...ben cok alistim..hamileligim ilk ayindan beri yapiyor doktorum..gerekli heralde...ama korkma..cok kisa sürüyor..
dr eline eldiven gecirip parmaklariyla iceriye sokuyo bir iki dolasip hoooopp cikiyor...ben cok alistim..hamileligim ilk ayindan beri yapiyor doktorum..gerekli heralde...ama korkma..cok kisa sürüyor..
20 haftalık ilk gebeliğim normal doğum istiyorum ama doğumdan çok çatı muayenesinden korkuyordum. İçimi rahatlattınız. Gebe değilken ilk kadın doğum muayenen çok ağrılı geçmişti. Hoş doktorun vicdansızlığındandı ama gözüm korktu.