çatı muayenesi olanlar..:)) allahım nasıl bi durum bilgili olanlar lütfen nasıl geçtiğini anlatırmı

sumrasumra

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
58
9
13
31
allahım yarabbim şimdide çatı muayenesi çıktı acaba aletlemi allemi aletle olsa keske ya ben utanırım korkuyuda gectım cok utanırım

Çarşamba günüde ben çatı muayenesi yapıcam ve duduğum kadarıyla doktor elle kontrol ediomuş benimde en büyük korkumdu ve başıma geldi :-(

Tedirgin edici bir durum evet ama çok kısa sürüyor . Kasmayın , stres yapmayın şimdiden . Meleğinizin sağlıkla gelmesi için geçmeniz gereken aşamalardan biri diye düşünün . Bu arada normal doğum düşünüyorsunuz sanırım .

Aksilik olmazsa ewet normal doğum istiyorum inş sölediğin gibi kısa ve acısız geçer muayene

Ben dün oldum çatı muayenesi. Açıkçası çok korkmamıştım ama insan cidden utanıyor. Benim dr erkek üstelik. Ağrı oluyor evet ama çok fazla değil. Çok kısa sürüyor ve sonrasında ağrı kalmıyor. Çatı muayenesi eğer normal doğum düşünüyorsanız gerekli bir şey arkadaşlar.

[QUOgelyn, post: 37845791, member: 243265"]Ben dün oldum çatı muayenesi. Açıkçası çok korkmamıştım ama insan cidden utanıyor. Benim dr erkek üstelik. Ağrı oluyor evet ama çok fazla değil. Çok kısa sürüyor ve sonrasında ağrı kalmıyor. Çatı muayenesi eğer normal doğum düşünüyorsanız gerekli bir şey arkadaşlar.[/QUOTE]
Ben notmal düşünüyorum da bebeğim ne dusunuyo bu konuda o önemli:) ama çok utaniyorum şimdiden napcam bilmiyorum. Allah tüm hamilelerin ve doğum yapacak olanların yar ve yardimcisi olsun. Annelik her haliyle zor bir okadarda guzel. Annecjmi şimdi çok iyi anliyorum. Annelerin hakki gerçekten ödenmez hic bi şekilde kadiik zor annelik zor hayat zor ama kadınlara tüm yük ve zorluklar bizde erkeklerimiz sefa içinde:)

Dün sağlık ocağına gittim ordaki hemşire bana karnıma bakarak çatımın dar olduğunu söyledi haftaya bende çatı muayenesi yapttıcam doktoruma duruma göre karar vercez çok da zamanım kalmadı eğer sezeryan olursam 37 haftalık hamileyim çünkü:-S

Karnina bakarak nasil anlamis.. Benimde bebeğim ters dönmedi 36 haftaligim nolcak bilmiyorum ya..

O pelvis kemikleriin olduğu yere baktı işte bence dar dedi çocuk da düşmemiş aşağı bu da başka bi kanıtı zaten dedi bende bilmiorum bu bilinmemezlik daha çok yoruo insanı:-(

Cati muayenesi hic korkulacak bisey degil. Ben 3 kere oldum. Her hafta acilma var mi diye dr.um bakiyo. Artik 3 gunde bir olacak sanirim. Cnku agrim var. O yuzden acilma var mi diye bakiyo ve bebegin kafasi kanala yerlesmis mi diye bakiyo. Dogum sancisi geldiginde 2 saatte bir bakilacak. Ve doguma yakin daha sik araliklrla bakilacak. Normal dogum icin sart. Istenilen acikliga ulasip ulasmadigi ancak bu sekilde anlasilir.

4-5 saniye sürüyor ve utanmayın kızlar doğumda nasıl olsa görecek doktor :) gerçi ben de pazartesi olacağım ama korkmuyorum bazıların abarttığı kadar acımadıgına eminim birçoğumuz alttan muayene olmuşuzdur ya da hamileyken ilişkiye de girmişizdir di mi ama ki zaten korkanları da anlamıyorum. kısa süreli muayeneden korkanlar nasıl doğum yapacaklar. aklınıza bu tarz şeyleri takmayın kendinizi kasmayın bebeklerinizi de strese sokmayın hanımlar pazartesi olduktan sonra sizlere daha kesin bir şey yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…