Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar çatı muayenesi gerçekten de fenaydı ben kendimi hiç kasmadım üstelik. Bu arada benim doktorum hiç nst bağlamadı :44:
Ultrasonla bakıp değerlendirme yapıyor ve üstelik son haftalardayız.
doktor muayene yapamamıştı bana perşembe günü. bugüne randevu vermişti tekrar bakıcam diye. bugünkü iyi geçti çok şükür kasmadım o kadar ve acımadı da Allaha şükür. kasmayın yeter.
çatı muaynesi birazda doktorla alakalı sanırım bana 3 doktor ayrı ayrı baktı ikisinde acımadı birinde acıdı bu arada kızımı kucağıma alalı
on beş gün oldu darısı diğer hamilelerin başına
çatı muayenimi geçen perşembe oldum. burdan okuduklarımla kasmamaya çalıştım ama benimde canım yandı. zaten darmış çatım. azcık da sızlanınca doktor normal doğum için uygun değil dedi. bebek de iri geliyomuş. haftaya karar verecek doğum zamanına da. halbuki normal doğumu ne kadar istemiştim. şimdi acaba bi dahaki haftada gittiğimde tekrar muayene eder mi