çatı muayenesi olmadan doğum yapan varmı kızlar ?

*SeA*

30.11.2012Kızıma Kavuştum
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
2.015
5
116
İstanbul
benım dr um hala yapmadı da bende huylanıorum yapmadan da olurmu dıye ?

2. bebek mi canım senn? yapmadan nasıl olcağına nasıl karar vericek, hani normal doğuma uygun mu deil mi diye?

yokya hemde ılk bebek bende anlamıorumkı sadece sordum dedıkı bebegın kg sı cok fazla olmadıgı ıcın gerek yok sancı anındada yapılabılırmışşş

Ilk gebeligimde muayene olmak icin gittim devlete.
Oyle belli olmaz şimdi dar olur doğum anında açılır bilemeyiz dedi.
Tatmin olmadım ama normal dogum yaptım.minyon tipli 45 kiloluk bir kadindim ve korkuyordum son anda catin dar
Hadi sezaryene derler diye.hazırlıksız,aniden..
Olmadı cok şükür.simdi de 48kiloda hamile kaldım nasıl oluyorsa catim genismis.benim aklım almiyo:?

Ilk gebeligimde muayene olmak icin gittim devlete.
Oyle belli olmaz şimdi dar olur doğum anında açılır bilemeyiz dedi.
Tatmin olmadım ama normal dogum yaptım.minyon tipli 45 kiloluk bir kadindim ve korkuyordum son anda catin dar
Hadi sezaryene derler diye.hazırlıksız,aniden..
Olmadı cok şükür.simdi de 48kiloda hamile kaldım nasıl oluyorsa catim genismis.benim aklım almiyo:?

maşallah, ben de 48 le kaldım şimdi 50 oldum hemencik, hiç normal doğum kapasitem olduğunu sanmıyorum ama böyle haberler duymak sevindirici tabi hiç belli olmaz.

ben de minyon tipliyim ve bu muayeneden ben de çok korkuyorum.benim ayrıca bu konuyla alakalı rahatsızlığım da var.kendimi kasıyorum.bir kez düşüğüm oldu.kürtaj oldum.o zaman da çoookk zorlandım.doktor bana iyi sabretti yani..bilmiyorum ne olacak.duanızı bekliyorum arkadaşlar...

Valla Bende oyle hemen almistim ama sonra bir istahsizlik geldi almadım bir dönem daha.simdi 31 haftada 58 kilo oldum:)10kiloyu yuklendim:)
Çatı konusunda umutsuz olmayın bende korkmuştum ama o hiç belli olmuyor.eğer çok korkuyorsanızda çok kilo almamaya çalışın..

ekim 16 doğum yaptım bebeğim 25 günlük ve çatı muayenesi olmadan normal doğum yaptım bebeğimde 4460 kilo ve 54 cm doğdu kolay bir doğummuydu asla çok zor bir doğum oldu ama 2 saat içinde sancı ve doğum başladı bitti .

ekim 16 doğum yaptım bebeğim 25 günlük ve çatı muayenesi olmadan normal doğum yaptım bebeğimde 4460 kilo ve 54 cm doğdu kolay bir doğummuydu asla çok zor bir doğum oldu ama 2 saat içinde sancı ve doğum başladı bitti .

oo maaşallh cnm bnm dr umda dıorkı bebek zaten ırı bebek deıl 3 kg ıle 3 300 arası dogar bu yuzden catı muayenesıne gerek yokmuş zaten dogum esnasnda yapılacak dıor erkenden yapmaya gerek yok dıor bakalım hyrlısı artıkk....

hamılelıgım suresınce hıc bakılmadı benım..suyum geldıkten sonra dogumhanede 1 kere bakıldı sonra da zaten kızım dogdu..

tatlım ben ne catı muayenesi oldum nede bişey.9 ay boyunca sadece karından muayene oldum.benimde aklıma takılıyordu forumda herkes yazmıs 37.haftamdayım bügün catı muayenem var falan filan...ben doktorumada sormadım yapacakmısınız diye.kendinin söylemesini bekledim böylle olması işimede geldi:) yapılsa bana yapılırdı herhalde.kimse inanmıyordu doğum yapabileceğime ben bile:9:minyon tipliyim ve 43 kg ile hamile kalmıştım.3 kilo oğlum oldu normal doğumla.hersey doğum esnasında kontrol edildi.bence doktorun tecrübesine bağlı zaten ultrasonda belli ediyor bazı seyler kendini.bu arada 41+5 de doğum yaptım

tatlım ben ne catı muayenesi oldum nede bişey.9 ay boyunca sadece karından muayene oldum.benimde aklıma takılıyordu forumda herkes yazmıs 37.haftamdayım bügün catı muayenem var falan filan...ben doktorumada sormadım yapacakmısınız diye.kendinin söylemesini bekledim böylle olması işimede geldi:) yapılsa bana yapılırdı herhalde.kimse inanmıyordu doğum yapabileceğime ben bile:9:minyon tipliyim ve 43 kg ile hamile kalmıştım.3 kilo oğlum oldu normal doğumla.hersey doğum esnasında kontrol edildi.bence doktorun tecrübesine bağlı zaten ultrasonda belli ediyor bazı seyler kendini.bu arada 41+5 de doğum yaptım

aynen benm gıbısın cnm buarada bnm kzıında gelmeye nıyetı yok 40 haftayı doldurcak galıbaaa ben ırıyım 1 74 boyum var 70 kg yle hamıle kaldım şuan 90 kg deyımm bebegımde gecen hafta 2950 lydı dr dedı en fazla 3 yada 3300 dogar zaten catı muayenesine gerek zaten ırı bebek deıl deıdıı :)))

bende 37+6 da gittiğim muayenede yapmıştı dr.ama benim için çok zor oldu dr.u bi tekmelemediğim kaldı yani dr.da çatın müsait 1 cm açılmanda var en geç yarın sabah doğurursun ama bu şekilde normal doğum yapman çok zor dedi ve 2 saat sonra sezeryana aldı.Ama alttan muayenede sıkıntısı olmayan normal doğumu yapar tabi rahatlıkla

maşallah cnm sana allah bağışlasın yavrunu sağlıkla büyüsün darısı başımıza inşallah

Back
X