benım dr um hala yapmadı da bende huylanıorum yapmadan da olurmu dıye ?
2. bebek mi canım senn? yapmadan nasıl olcağına nasıl karar vericek, hani normal doğuma uygun mu deil mi diye?
Ilk gebeligimde muayene olmak icin gittim devlete.
Oyle belli olmaz şimdi dar olur doğum anında açılır bilemeyiz dedi.
Tatmin olmadım ama normal dogum yaptım.minyon tipli 45 kiloluk bir kadindim ve korkuyordum son anda catin dar
Hadi sezaryene derler diye.hazırlıksız,aniden..
Olmadı cok şükür.simdi de 48kiloda hamile kaldım nasıl oluyorsa catim genismis.benim aklım almiyo:?
ekim 16 doğum yaptım bebeğim 25 günlük ve çatı muayenesi olmadan normal doğum yaptım bebeğimde 4460 kilo ve 54 cm doğdu kolay bir doğummuydu asla çok zor bir doğum oldu ama 2 saat içinde sancı ve doğum başladı bitti .
tatlım ben ne catı muayenesi oldum nede bişey.9 ay boyunca sadece karından muayene oldum.benimde aklıma takılıyordu forumda herkes yazmıs 37.haftamdayım bügün catı muayenem var falan filan...ben doktorumada sormadım yapacakmısınız diye.kendinin söylemesini bekledim böylle olması işimede geldi:) yapılsa bana yapılırdı herhalde.kimse inanmıyordu doğum yapabileceğime ben bileminyon tipliyim ve 43 kg ile hamile kalmıştım.3 kilo oğlum oldu normal doğumla.hersey doğum esnasında kontrol edildi.bence doktorun tecrübesine bağlı zaten ultrasonda belli ediyor bazı seyler kendini.bu arada 41+5 de doğum yaptım
ekim 16 doğum yaptım bebeğim 25 günlük ve çatı muayenesi olmadan normal doğum yaptım bebeğimde 4460 kilo ve 54 cm doğdu kolay bir doğummuydu asla çok zor bir doğum oldu ama 2 saat içinde sancı ve doğum başladı bitti .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?