Cati muayenesi sonrasi lekelenmede 4.gun

bebishazirligi

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2022
194
194
23
30
Selamlar

35+2 deyim sali gunu doktor cati muayenesi yapti ayni gun günlük pedi dolduracak kadar yapiskan kahverengi bir lekelenme oldu. Nişan mi diye korktum ama muayenedendir diye sakin olmaya calistim. Bugun 4.gun hala gunde 1-2 kere lekelenme yaşıyorum. Arada bi hafif adet sancisi giriyor. Kasilmalar var ama az ve duzensiz. Bebegin hareketleri daha az ve yumusak ama iki gundur stres yaptim baya ondan da olabilir. Boyle bir durum yasayan var mi

Selamlar

35+2 deyim sali gunu doktor cati muayenesi yapti ayni gun günlük pedi dolduracak kadar yapiskan kahverengi bir lekelenme oldu. Nişan mi diye korktum ama muayenedendir diye sakin olmaya calistim. Bugun 4.gun hala gunde 1-2 kere lekelenme yaşıyorum. Arada bi hafif adet sancisi giriyor. Kasilmalar var ama az ve duzensiz. Bebegin hareketleri daha az ve yumusak ama iki gundur stres yaptim baya ondan da olabilir. Boyle bir durum yasayan var mi
Leke deyince genellikle bu haftalarda bebegin habercisi oluyor sanci filanda varsa az kaldi muhtemelen doguma doktorunla konuş mutlaka

Benim de tam 35+2 de dediğiniz gibi leke geldi. Ben hemen doktora gittim muayene etti hatta haftaya geldiğinde yapicam dediği çatı muayenesinide aradan çıkardı alttan bakmisken ve yaşadığım şeyin açılma lekelenmesi olduğunu doğuma artık 1-2 hafta gibi bi süre kaldığını söyledi. Akıntı aynı renk değil ama daha açık renkte ara ara devam ediyor bu da normalmiş. Sizinki de muhtemelen öyle ama yine de doktora bir daha görünün mutlaka.

Back
X