Çatı muayenesi ve kanama

nar38

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2014
1.601
1.270
138
Merhaba arkadaslar gündüz çatı muayenem yapıldı tuvalete her gittiğimde leke tarzında kankı akıntı var muayeneye baglıdır degilmi bilgisi olan

Benim catima bakildiginda direk yatis icin hastaneye yollamisti onu bilmiyorum ama doktorunu ara bana kalirsa sonucta bebegin sagligi yani belki gelmiatir dogumun canim..

Benim catima bakildiginda direk yatis icin hastaneye yollamisti onu bilmiyorum ama doktorunu ara bana kalirsa sonucta bebegin sagligi yani belki gelmiatir dogumun canim..
Evet normal dogum için muayene yapıldı alttan ama çamaşırımda olmuyor sadece idrar yapınca sildigimde oluyor. Bakalım devam ederse arayacagım.ama zorlandım baya canım yandı muayenede ona baglıdır herhalde

Evet normal dogum için muayene yapıldı alttan ama çamaşırımda olmuyor sadece idrar yapınca sildigimde oluyor. Bakalım devam ederse arayacagım.ama zorlandım baya canım yandı muayenede ona baglıdır herhalde
Anladim canim idrarin haric cok azda olsa suyun gelmiyo dmi..
Ona dikkat et alah korusun insan anlamyabiliyo

Sikinti yoktr o zamn zorlamadan dolayi gelmistr bakarsin hala geliyosa doktrunu ara cnm g.olsn

bazı muayenelerde kendini sıktığın için kanama olabiliyor canım ben çok rahattım bende olmadı ama seninki normaldir diye düşünüyorum yine de içinin rahat etmesi için doktorunla görüşebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…