- 19 Ocak 2018
- 247
- 136
- 33
- 31
- Konu Sahibi YoncaBulut
-
Hadiii yaaa napalim kaçarı yok10 tane dogursam gene cekinirim
Son ay bakiyor ama sikayetin olursada bakiyor
rahat olursan az aciyor bazen hic acimiyor
37. Haftada dedi benim doktorum, kaçıncı defa açtığın önemli değil çekiniyor insan tabiki:) Doğumdan sonra rahim toplanmışmı diye de bakacak sanırımArkadaşlar çatı muayenesi ile ilgili bilgisi olan varmi mesela kacinci haftada ne sebeple doktorunuz yaptı ? Muayene canınızı yaktı mi ? Bide ilk gebelik ya çekiniyorum azcik doktor a acmaya sizde çekindiniz mi ?)
Cok saol canim benim bilgin icin artik sikariz disimizi bende 28 haftalik oldum daha doktor hic bakmadı her gittigimde ne olur ne olmaz diye temizligimi yapip öyle gidiyorum yinede37. Haftada dedi benim doktorum, kaçıncı defa açtığın önemli değil çekiniyor insan tabiki:) Doğumdan sonra rahim toplanmışmı diye de bakacak sanırımbir kaç kere mantar gibi şikayetlerim oldu o zaman da alttan muayene olmuştum, bebeğimin kalbini duyamadık vajinal ultrason oldum, öncesinde bi kaç sefer daha ama yine de kendimi kasarım sanırım
Ayy sen yine öyle git her zaman, bir keresinde kaşıntı falan bahsettim bi muayene edelim dedi kalakaldım öyle, çok kötü değildi halim ama çok iyi de değildi ama mecbur kaldımCok saol canim benim bilgin icin artik sikariz disimizi bende 28 haftalik oldum daha doktor hic bakmadı her gittigimde ne olur ne olmaz diye temizligimi yapip öyle gidiyorum yinede)
Evet canim mayis annesiyim inşallah allahin izniyle ne bileyim burda yazinca daha iyi gibi oluyo sanirim bide yeniyim pekde bilgim yok aslında.Ayy sen yine öyle git her zaman, bir keresinde kaşıntı falan bahsettim bi muayene edelim dedi kalakaldım öyle, çok kötü değildi halim ama çok iyi de değildi ama mecbur kaldımo gün bu gündür yeni gelin gibi giderim hep kontrollere mayıs annesi misin sende? Yoksun gruplarda? Genelde soru sorduğun topikler açmışsın, gruplara katılırsan ordan daha çok fikir sahibi olabilirsin, daha çok yorum ve bilgi oluyor
Sağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah, sen bilirsin tabi ama gruptaki kızlar da tatlıdırEvet canim mayis annesiyim inşallah allahin izniyle ne bileyim burda yazinca daha iyi gibi oluyo sanirim bide yeniyim pekde bilgim yok aslında.
Tamam canım ugrarim inşallah amin canimSağlıkla gelsin bebeklerimiz inşallah, sen bilirsin tabi ama gruptaki kızlar da tatlıdırdeneyimliler de var, iyi oluyor fikir alışverişi yapmak
Dogum yapan annelerin topigine yazabilirsin mesela ocak subat topigiKizlar yaa hadii yazin daa bilgilenelim azcikk :-((
Tamam canım cok sagolDogum yapan annelerin topigine yazabilirsin mesela ocak subat topigi
Hangi hafta bakıyor pki canımIlk gebelimte bakiyor catin normal doguma musait mi degil mi diye kendini kasma 4/5 sn suruyor bitiyor cok.kisa canin yanmiyor.
Cok tesekkur ederim canımUzerinden uzun.zaman gecti hatirlamiyrm.ama doguma az bir sure kala bakmisti sanirm 36.37 deYoncaBulut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?