Doğuma Hazırlık Çatı muayenesi zorlanıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

babymommy9

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
100
35
18
28
Merhaba 35 haftalık hamileyim devletteki doktorum çatı muayenesi yapmak istedi randevu alamadığımı söylediğim için.Ama o kadar zorlanıyorumki kadına asla dokundurtamıyorum canımı yakacak diye.Üstelik buna rağmen de normal doğum olsun diyorum ama bu şekilde ne yapıcam bilmiyorum.Daha sen dokundurtmuyprsun normal nasıl doğurcaksın diyor ama inanınki kendimi kaybediyorum elim ayağım boşalıyor.Ne yapıcam bilmiyorum çok stresleniyorum.

Merhaba 35 haftalık hamileyim devletteki doktorum çatı muayenesi yapmak istedi randevu alamadığımı söylediğim için.Ama o kadar zorlanıyorumki kadına asla dokundurtamıyorum canımı yakacak diye.Üstelik buna rağmen de normal doğum olsun diyorum ama bu şekilde ne yapıcam bilmiyorum.Daha sen dokundurtmuyprsun normal nasıl doğurcaksın diyor ama inanınki kendimi kaybediyorum elim ayağım boşalıyor.Ne yapıcam bilmiyorum çok stresleniyorum.
Sakin olmayı deneyin kasmayın kendinizi hiç korkulacak bi işlem değil rutin muayene gibi

bana devlette 38 den once bakalım demedıler. hatta ozeldekı kendı dr um da son hafta da bakabılırız catıya baktık olmuyo sezaryene alırız sart degıl catı sımdı demıstı.. bence baska bı dr a daha danıs. dogumun yakın mı _? canın yanacak gıbı dusunursen yanar. normal muayene o. yakmaz canını. kımısı ona bakılırsa vajınal usg den bıle canım yandı bagırdım dıyo? sende oyle bısı oluyo muydu oyle dusun:))

bana devlette 38 den once bakalım demedıler. hatta ozeldekı kendı dr um da son hafta da bakabılırız catıya baktık olmuyo sezaryene alırız sart degıl catı sımdı demıstı.. bence baska bı dr a daha danıs. dogumun yakın mı _?
Devletteki doktorumda normalde 37. Haftada bakacaktı ama randevu alamadığım için gel bakalım dedi özelde ki doktorumda 38.haftada bakarız 2 kere deniyorum olmuyorsa sezeryan yaparız dedi ancak benim etrafımdaki herkes normal doğumla yap zorunlu sezeryan demediği müddetce dediği için sezeryandan soğuttular beni o yüzden ne yapıcam bilmiyorum kafayı yiyeceğim

Devletteki doktorumda normalde 37. Haftada bakacaktı ama randevu alamadığım için gel bakalım dedi özelde ki doktorumda 38.haftada bakarız 2 kere deniyorum olmuyorsa sezeryan yaparız dedi ancak benim etrafımdaki herkes normal doğumla yap zorunlu sezeryan demediği müddetce dediği için sezeryandan soğuttular beni o yüzden ne yapıcam bilmiyorum kafayı yiyeceğim
cocugun ve snın saglıgın onemlı olan. ılla normal dogum dıye dıretme. soguyacak bısey yok. sezaryen oldum ılk dogumumdu. masallah dıyım hıc yatalak gıbı olmadım cabucak da ıyılestım yurudum kendım :S oturup kalkması bıle 3 4 gunden sonra daha kolaylasıyor. korkma o bebegını emzırmek ıcın bıle bırden ıyılesıyorsun :))

Allahim kolayliklar versin insallah ama ben bu konuda pek bilgi sahibi degilim su anda. Catiya yine transvajinal yoldan mi bakiliyor?

Kendinizi sıkmayın sıkınca daha kötü oluyor serbest bırakın
Ben de hiç hoşlanmıyorum ama normal doğum istiyorsaniz açıklık için zaten sürekli kontrol ediyorlar doğum sırasında

Zaten devlette zorunlu olmadigi surece sezeryan artik yapmiyorlar.hersey normalse ,normal doğum olur.ama ben korkuyorum diyorsan ki ilişkide bile zorlaniyormussun, özelde sezeryan ol.ben çatı muanesi istemedim.direk özelde sezeryan oldum.

Valla benim serviksl uzunluk kısaldığı için üç kez vajinal usg yapılıyor. Bebişlerin sağlığı için yapacak bir şey yok , zaten normal doğum isteyen biriyim bir nebze psikolojik olarak alışıyorum

Korkmayın doğum zamanı kendinizi bırakıyorsunuz. Bende ilk hamileliğimde doktora kontrol için doğru dürüst izin vermemiştim,sonra 3 tane normal doğurdum😊birde benim 38/39 haftalarda çatı muayenesi yapmıştı. Sizinki biraz erken değil mi?

Back
X