Çatı muayenesi

kirmizibasliklihatun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
394
178
53
Hanımlar çatı muayenesinde doktor çatının ön tarafı biraz basık normal doğuma engel değil sadece biraz daha fazla ıkınman gerekecek dedi. Böyle bişey yaşayan var mı.
İnşallah rahat bir doğum olur ya. Zaten endişe tavan bu ara

Bana öyle demişti. Ben sezeryan oldum çünkü 4 gün sanci çekmeme rağmen açılma olmadı. Inşallah siz de Her şey yolunda gider.

Doktorunuz ne diyorsa o'dur... Ben çatı darlığı ile doğum yaptım zordu ama oldu şükürler olsun... Orada size müdahale edecek insanlar olacak korkmayın sakin olun, normal doğumun zor da olsa tadını çıkarın :)

Benim doktorum cati muayenesi yapmicam dar cati diye bise yok dusunme boyle seyler dedi hep ayni doktora gittim acaba baska birine daha mi gitsem diyorum

Doktorunuz ne diyorsa o'dur... Ben çatı darlığı ile doğum yaptım zordu ama oldu şükürler olsun... Orada size müdahale edecek insanlar olacak korkmayın sakin olun, normal doğumun zor da olsa tadını çıkarın :)

Doktoruma güveniyorum ama normalden daha fazla efor sarfedecek olmak gözümü korkuttu sanırım

Benim doktorum cati muayenesi yapmicam dar cati diye bise yok dusunme boyle seyler dedi hep ayni doktora gittim acaba baska birine daha mi gitsem diyorum

Bazı doktorlar çatı dar diye direk sezeryan diyormuş. Acaba çatı darlığı normal doğuma engel mi tam bilemedim şimdi ama bir doktorla daha görüşün isterseniz

Bazı doktorlar çatı dar diye direk sezeryan diyormuş. Acaba çatı darlığı normal doğuma engel mi tam bilemedim şimdi ama bir doktorla daha görüşün isterseniz
yok benimki cati darligi diye bise yok normal dogum yapabilirsin dedi su an bebegim dogum pozisyonunda normal doguma engel bi durum yok tabi tekrar donmezse

Back
X