çatı muayenesi :(

mev_sim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
47
0
96
Muğla
kızlar bugün çatı muayenesi olucam 37 haftalığım ve çok gerginim bu muayeneyi olanlar nasıl birşey olduğunuacil olarak paylaşabilir mi?

Kendini rahatsiz hissetmen normal tabi ama korkma derin nefes al muayene sirasinda.
Ben bir gunde 2 farkli doktora muayene oldum. Ilki cok rahatlatti catin musait dedi. Ikincisi sezeryan yapmak icin canimi bilerek yakti.
Umarim doktorun iyidir. Sıkınti cekmezsin

anlık bişey tamamen dokorun elinin hafifliğine bağlı.. kendini sıkarsan daha çok acır.

kendinizi sıkmazsanız hiçbir problem olmuyor. benim doktorum çok iyiydi ve kendimi sıkmamamı söyledi. dediğini yaptım hiçte canım yanmadı...

Rahat olucaz da nasıl oluyor yani, bir aletlemi aşağıyı ölçüyor. Yoksa elini fln mı içeriye sokuyor ? Detaylı bilgi verirseniz

BEN 9 HAFTALIKKEN BAKILMIŞTIM ACİLE GİTMİŞTİM DÜŞÜKMÜ YAPIYORUM ACABA DİYE ...
SANİYELİK İŞ RAHAT OLMAN ÖNEMLİ

Bana cati muayenesi yapmadi drum ya kizim bi bucuk aylikti ultrasonda bakti normal dogum dedi 9 ay boyunca kackere gittiysem hep normal olcak dedi normal yaptim alttan hic bakmadi ... cokta rahat bi dogum yaptim :)

Kizlar her vajinal muayene ayni degil arkadasimiz cati muayenesinde napiyo doktor nasi bakiyo diye merak etmis. Ben de daha yasamadim ama parmagiyla rahimde acilma var mi varsa kac cm olduguna bakiyor. Kendini kasmaman gerekiyor zaten catalda her turlu. Doktorunun sana tavri ve elinin hafifligi de onemli tabii ama gerilmemeye calis kasilinca canin daha cok yanar cunku :(

BN 30 haftalikkn 33 cm demsti bu normal mi hstnedeki bi kiz sennki darms normal DGM ypamzsn demsti

Back
X