Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elıyle dırek vajınayamı gırıyor ?37 38. Haftalarda bakılıyor çatıya ben de bugün oldum çatı muayenesi abartildigi gibi bi durum yok bence ama benden önce muayeneye giren 2 kişi çığlık çığlığa muayene oldular :/ anlamadım yani ben hissetmedim aci vs . kişiden kişiye değişiyor demek ki aci eşiğinize bağlı .. Nasıl olduğuna gelince eliyle direk vajinaya giriyor be kontrol ediyor...bgarip bi durum ama bu şekilde oluyor ..
Komple eli girmiyor tabi canımelıyle dırek vajınayamı gırıyor ?
2 parmakla bakmıyor dırek elıylemı![]()
aslında cok gereksız dogum zamanında bellı olur zatenKomple eli girmiyor tabi canım3 parmak ikisi alttan bas parmak ta sabitliyor sanırım o şekilde bakıyor cok kısa bi islem zaten
Yani bence de gereksiz yani bana dediği şey normal doğuma engel bi durum yok ama acilma vs yok daha çatı başlı başına bi gösterge değil zaten açılma yeteri kadar olacak mi ?sancı olacak mi? Vs vs.. Allah yardimcimiz olsun sağ selamet kucaklarimiza almayı nasip eylesin..aslında cok gereksız dogum zamanında bellı olur zaten
allahımmm
kadın olmak cok zor![]()
amiiinn saglıkla sıhhatle ınsallahYani bence de gereksiz yani bana dediği şey normal doğuma engel bi durum yok ama acilma vs yok daha çatı başlı başına bi gösterge değil zaten açılma yeteri kadar olacak mi ?sancı olacak mi? Vs vs.. Allah yardimcimiz olsun sağ selamet kucaklarimiza almayı nasip eylesin..
Ebeler de mi iki parmakla bakiyor ,ben de ondan korkuyorum tum eliyle baliyor diyenler vardiben doktorun yapacağı muayeneden çok fazla korkmuyorum acıkcası. doğumdan önce ebeler bakıyormuş ya gelip gidip o beni çok geriyor orda deneme tahtasına dönmek bir de o sancı arasında.
Korkucak hiççç ama hiçbirşey yok. Lütfen buradaki anlatılanlara çok takılma. Ufacık şeyi bile abartanlarla dolu. Buraya baktığımda şeker yüklemesinde bayılıcamı falan düşünmüştüm mesela. Ne senaryolar yazıyor bazıları...Bende çok korkuyorum çatı muayenesinden 38.haftada yapck drmuz.bayramdan sonraya yanı inşallah
çok güzel anlatmışsın canım aynen katılıyorum çocuğu yaparken bişey yok çatı muayenesine gelince gören öldürüyo zannederKorkucak hiççç ama hiçbirşey yok. Lütfen buradaki anlatılanlara çok takılma. Ufacık şeyi bile abartanlarla dolu. Buraya baktığımda şeker yüklemesinde bayılıcamı falan düşünmüştüm mesela. Ne senaryolar yazıyor bazıları...
Çatı muayenesi çok kolay bişey. Emin ol...
Bünye filan diyene de diyorum ki tamamen kendini serbest bırakmanla ilgili.
Vajinismus geçmişi vs olanı bilemem de (ki az kalsın bu gereksiz felaket tellalı insanların boş yorumları yüzünden ben de öyle bir dertten muzdarip olacaktım,neyse ki psikolojimin iplerini dizginledim ve herşey sakinledi:)) herhangi bir sıkıntı yoksa hiç korkacak bişey yok. Anlık kısacık bir muayene... Kendi korkulu hikayelerini öve öve anlatıp en zorunu ben yaşadım çünkü ben güçlüyüm imajıyla egosunu tatmin eden kadınlardan uzak dur.
Doğum konusu da buna dahil tabii ki.
Şu forumda zilyon tane çatı muayenesi konusu var hepsi aynı cümlelerle dolu...Yapılmadan evvel eyvah diye düşünürdüm sayelerinde.
Hiç öyle değil aldırma... kimse orasının kurcalanmasından hoşnut değil tabii ki doğal olarak ama hoşnut olmamakla mahvolmuş,32 yerinden bıçaklanmış gibi davranmak ve bunu burda belki ilk çocuğunu bekleyen endişeli,tedirgin insanları korkutmak için iki katı abartarak anlatmak çok farklı şeyler.
Çok kızgınım bu tiplere,kusura bakma...
Korkucak hiççç ama hiçbirşey yok. Lütfen buradaki anlatılanlara çok takılma. Ufacık şeyi bile abartanlarla dolu. Buraya baktığımda şeker yüklemesinde bayılıcamı falan düşünmüştüm mesela. Ne senaryolar yazıyor bazıları...
Vajinismus geçmişi vs olanı bilemem de (ki az kalsın bu gereksiz felaket tellalı insanların boş yorumları yüzünden ben de öyle bir dertten muzdarip olacaktım,neyse ki psikolojimin iplerini dizginledim ve herşey sakinledi:)) herhangi bir sıkıntı yoksa hiç korkacak bişey yok. Anlık kısacık bir muayene... Kendi korkulu hikayelerini öve öve anlatıp en zorunu ben yaşadım çünkü ben güçlüyüm imajıyla egosunu tatmin eden kadınlardan uzak dur.
Şu forumda zilyon tane çatı muayenesi konusu var hepsi aynı cümlelerle dolu...Yapılmadan evvel eyvah diye düşünürdüm sayelerinde.
Hiç öyle değil aldırma... kimse orasının kurcalanmasından hoşnut değil tabii ki doğal olarak ama hoşnut olmamakla mahvolmuş,32 yerinden bıçaklanmış gibi davranmak ve bunu burda belki ilk çocuğunu bekleyen endişeli,tedirgin insanları korkutmak için iki katı abartarak anlatmak çok farklı şeyler.
Korkucak hiççç ama hiçbirşey yok. Lütfen buradaki anlatılanlara çok takılma. Ufacık şeyi bile abartanlarla dolu. Buraya baktığımda şeker yüklemesinde bayılıcamı falan düşünmüştüm mesela. Ne senaryolar yazıyor bazıları...