cati muayenesi

SmthngSmthng

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
2.230
798
63
bu haftasonu muayenem var 37 haftalik olcam acaba doktor cati muayenesi yapar mi ya? ayiptir solemesi cok afedersiniz agda yaptiramadim da daha :KK23::KK23::KK23: artik kendimde yapamiorm gobusten ne egilebiliorm ne alt tarafi gorebiliorm. haber vermeden yat cati muayenesi yapcam der mi 38i mi bekler napar bilemedim simdi acip sormakta olur mu bilmiorm doktorcuuum bana cati muayenesi yapcen mi bu hafta die :KK70::KK70::KK70:

bu haftasonu muayenem var 37 haftalik olcam acaba doktor cati muayenesi yapar mi ya? ayiptir solemesi cok afedersiniz agda yaptiramadim da daha :KK23::KK23::KK23: artik kendimde yapamiorm gobusten ne egilebiliorm ne alt tarafi gorebiliorm. haber vermeden yat cati muayenesi yapcam der mi 38i mi bekler napar bilemedim simdi acip sormakta olur mu bilmiorm doktorcuuum bana cati muayenesi yapcen mi bu hafta die :KK70::KK70::KK70:

yapabilir belki :) bence ağdaya gidin, ben dün gittim kontrolüm var nolur nolmaz diye, göbekten bakım yapamıyoruz ki halimiz çok zor :))

yapabilir belki :) bence ağdaya gidin, ben dün gittim kontrolüm var nolur nolmaz diye, göbekten bakım yapamıyoruz ki halimiz çok zor :))
aynen ya bide benim karnim hep asagidaydi zaten buyudukce daha da asagiya iniyo hicbisi yapamiorm bugun sabah ayakkabimin bagini baglayamadim resmen agda yapmam imkansiz yani ben bu hafta gitmeden ayarliim bi o zaman ya riske etmemek lazim

aynen ya bide benim karnim hep asagidaydi zaten buyudukce daha da asagiya iniyo hicbisi yapamiorm bugun sabah ayakkabimin bagini baglayamadim resmen agda yapmam imkansiz yani ben bu hafta gitmeden ayarliim bi o zaman ya riske etmemek lazim

bende yapamıyorum canım ağda falan mecbur ağda yapan yere gittim,temiz bir yerdi, gerçi hamilelerin halinden anlamaları lazım doktorların :)

evet aynen ama kendim bi cekiniorm iste ayip olur falan die ama kimbiliiir neler goruolardir da neyse :)

bende ilk defa gittim ama o kadar rahatlar ki :)) neler neler gördük diyorlar ve hemen hallediyorlar, biz evde uğraşıyoruz o kadar onlar hemen hallediyorlar, anlıyorlar zaten çekindiğini ama çok rahatlar :))

Bu tamamen bebeğin gelişimi ile ilgili. Mesela 15 gün de bir gittiğim kontrol de bebeğim kilo almamıştı.
33 haftalıktım. Doktor hemen nst bağladı sancılar da düzenli çıkınca alttan muayene etmişti.
Yoksa doktorum konuşmamız da çatı muayenesi için 38 39 bekleriz demişti.
Ama şu da var üzerini örtüp de işlem yaptığı için çok da yoğunluk yoksa göze batmaz direk oraya eğilip bakmıyor çünkü.
Ama ne olacağımız da belli olmaz o yüzden tedbirli de gitmenizi tavsiye ederim. :)

bende ilk defa gittim ama o kadar rahatlar ki :)) neler neler gördük diyorlar ve hemen hallediyorlar, biz evde uğraşıyoruz o kadar onlar hemen hallediyorlar, anlıyorlar zaten çekindiğini ama çok rahatlar :))
Ay o zaman bende ayarlayabilirsem bisi ayarliim ama zorlamicam kendimi olmazsa giderim boyle napiim saglikta utanma olmaz :KK48:

ben catı muayenesi olmadım her doktor yapmıyor sanırım. ben 35. haftamda eldivenle almıstım cok temizdim dogumda :)

Bu tamamen bebeğin gelişimi ile ilgili. Mesela 15 gün de bir gittiğim kontrol de bebeğim kilo almamıştı.
33 haftalıktım. Doktor hemen nst bağladı sancılar da düzenli çıkınca alttan muayene etmişti.
Yoksa doktorum konuşmamız da çatı muayenesi için 38 39 bekleriz demişti.
Ama şu da var üzerini örtüp de işlem yaptığı için çok da yoğunluk yoksa göze batmaz direk oraya eğilip bakmıyor çünkü.
Ama ne olacağımız da belli olmaz o yüzden tedbirli de gitmenizi tavsiye ederim. :)
en son 2 hafta once gittigimde haftasiyla uyumlu gidiodu bebisim çatı muayenesi icinde 38.hafta falan bakaris die konusmustuk simdi hazir 37.hafta dur bi bakalim derse die cekiniorm bakalim cuma aksamina falan bisiler ayarlamaya caloscam ama bulamazsamda yapcak bisi yok :)

Kacinci haftada yaptın dogum bide normal dogummuydu? Ben 35de alsam 40a dayanmaz ama ben normal agda yapabiliodum zaten fakat su an asagi tarafa gobusumden dolayi ulasamiorm :oops:
canım benimki tamı tamına 9 ay on gün diyorlar ya öyle geldi :) beklenen dogum tarihim 10 marttı on martta geldi minigim 40 haftayı bitirmiştim gelmeseydi 41e baslıyordum o gün yani. eldivende uzun süre temiz kalıyo tabi benim yılların birikimi artık azalıyo :)

Canım sezaryen olmayacaksan gidişat normalse muhtemelen 38-39 da yapar..
Yani en azından kontrolde "bir dahaki kontrolde çatı muayenesi yapacağım" demeli...
Ben de çok panik yapmıştım ama şükür çok rahat geçmişti..
Hatta 38 bi de 39 da iki kere bakmıştı..
Doktorun öyle çok haber veren bir tip değilse yine de temiz ol giderken..
Arkadaşımın doktoru da öyleydi hiçbiş dememiş kıza..
Gidince çatı muayenesi dedi şok oldum hala da kötü hissediyorum kendimi demişti..

canım benimki tamı tamına 9 ay on gün diyorlar ya öyle geldi :) beklenen dogum tarihim 10 marttı on martta geldi minigim 40 haftayı bitirmiştim gelmeseydi 41e baslıyordum o gün yani. eldivende uzun süre temiz kalıyo tabi benim yılların birikimi artık azalıyo :)
Ay valla senelerdir bi orasi azalmadi bende :KK48: eldiveni bi denemeye calisayim bu aksam bakalim sonuc ne olacak.

Back
X