Teşekkür ederimNormal
Benim ilk gebeliğim suyun gelmesi sancı olması dışında farklı bı belirtin oldu mu doğum yapacağın zamanBende 37 haftada muayeneden sonra suyum gelmişti, doğurdum o gece. Dikkatli ol , bebek gelebilir bi kaç güne
Benimde ilk ve tek doğumumdu. Su geldi. , sonra dizden yukarısı adet olunca bi gerilme uyuşma gibi bisey olur ya öyle oldu. Sancı gelmediği için suni sancı taktılar. Ben su gelir gelmez Dr u aramıştım. Hastaneye git ebe muayene edecek doğumsa eğer yatisin yapılır dedi. Son haftada su azalmıştı zaten , o gün su foşur diye gelince açılmada başlamıştı biraz beni hastaneye yatırıp sancıyı takip doğumu baslattilarBenim ilk gebeliğim suyun gelmesi sancı olması dışında farklı bı belirtin oldu mu doğum yapacağın zaman
Teşekkür ederim mesajın için inşallah farkederim bende yaBenimde ilk ve tek doğumumdu. Su geldi. , sonra dizden yukarısı adet olunca bi gerilme uyuşma gibi bisey olur ya öyle oldu. Sancı gelmediği için suni sancı taktılar. Ben su gelir gelmez Dr u aramıştım. Hastaneye git ebe muayene edecek doğumsa eğer yatisin yapılır dedi. Son haftada su azalmıştı zaten , o gün su foşur diye gelince açılmada başlamıştı biraz beni hastaneye yatırıp sancıyı takip doğumu baslattilar
Sakin ol, dikkatli ol. Kendinden başka biseye yorma kendini. Birde ebem doğumda bana bi dua getirmişti. Bi hasta okudu doğumu çok çabuk yaptı diye . Bende okudum çok dikisim oldu benim malesef ama dogumum hızlı oldu. Doğumun başlarsa sende okursun. ' sümme sebile yesserah ' ti yanlış hatırlamıyorsam. Googleden arat hatalı yeri varsa düzeltip okursun.Teşekkür ederim mesajın için inşallah farkederim bende ya
Teşekkür ederim çok saol dikkat etmeye çalışıyorum da bakalımSakin ol, dikkatli ol. Kendinden başka biseye yorma kendini. Birde ebem doğumda bana bi dua getirmişti. Bi hasta okudu doğumu çok çabuk yaptı diye . Bende okudum çok dikisim oldu benim malesef ama dogumum hızlı oldu. Doğumun başlarsa sende okursun. ' sümme sebile yesserah ' ti yanlış hatırlamıyorsam. Googleden arat hatalı yeri varsa düzeltip okursun.
Benimki çok zayıf doğdu. 2400 gramdi. Susuz kaldığı için bir veya iki gün sonrası için zaten yatiracakti hastaneye doğumu başlatmak için. O gece oluverdi. Ama sarılık vs çok çektik.Benim doktorum çatı muayenesi sırasında rahim ağzını da biraz incelticem süreci hızlandırmak için demişti çünkü bebek normal doğum için gerekli olan kilonun sınırına yaklaşmıştı. Belki size de öyle bişey yapmış olabilir. Benim o işlemden sonra biraz kanamam olmuştu
NormalMerhaba arkadaşlar ben bugün çatı muayenesi oldum 37 haftalık hamileyim 2 cm açıklık vardı eve geldim bide baktım kahverengi kanamam oldu sizce kötü mü yoksa normal mi
Sarılık bizde de oldu ama hastanede tedavi olcak kadar değil. Bizde eşimle kan uyuşmazlığı var o yuzden sarılık kacinilmazdi zaten. Sağlıkla buyusunler inşallahBenimki çok zayıf doğdu. 2400 gramdi. Susuz kaldığı için bir veya iki gün sonrası için zaten yatiracakti hastaneye doğumu başlatmak için. O gece oluverdi. Ama sarılık vs çok çektik.
Rabbim sağlık, sıhhat, uzun ömür versin , kaderleri güzel olsun. Aminn ...Sarılık bizde de oldu ama hastanede tedavi olcak kadar değil. Bizde eşimle kan uyuşmazlığı var o yuzden sarılık kacinilmazdi zaten. Sağlıkla buyusunler inşallah
Mutlaka doktorunuza danışınızMerhaba arkadaşlar ben bugün çatı muayenesi oldum 37 haftalık hamileyim 2 cm açıklık vardı eve geldim bide baktım kahverengi kanamam oldu sizce kötü mü yoksa normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?