çatı muaynes?

korkucak bısey yok. sancılar baslayınca pek de hıssetmıyorsunuz zaten ama sancı yokken yapıldıgında bıraz acıyor ama o kadar abarttıkları gıbı olmadı bende

ben 32 haftalık hamileyim ve korkuyorum çatı muaynesinden yaptırmak lazım bilmiyorum ya nasıl oluyor?

zaten çatı muayenesi yaptıramıyorsan,sezeryan ile bebeği alıyorlar.
ben normal doğum yapacaktım.40.haftamda iken kanama ile doğumum başladı fakat çatı muatenesi yaptıramadığım için sezeryan ile kızımı doğurdum.

çatı muayenesinden korkmanıza gerek yok arkadaşlar..o sırada kasmazsanız kendinizi hiç acı hissetmezsiniz bile.normal doğum düşünüyorsanız mutlaka çatı muayenesi yapılıyor.
kolay doğumlar dilerim

zaten çatı muayenesi yaptıramıyorsan,sezeryan ile bebeği alıyorlar.
ben normal doğum yapacaktım.40.haftamda iken kanama ile doğumum başladı fakat çatı muatenesi yaptıramadığım için sezeryan ile kızımı doğurdum.

nasıl yani yaptırmazsam normal olmuyor mu?

olmuyor çünkü yarım saatte bir açılmanın ne kadar olduğunu elle muayene ediyorlar.
sen rahat ol.kafana takma.yaptıramayabilirim diye değil "ben çok rahat doğum yapacağım" diye sesli bir şekilde söyle hep.hep olumlu düşün.(bu arada benim başka bir problemimden dolayı çatı muayenesi yaptıramadım)
şimdiden bebeğin hayırlı olsun..........

olmuyor çünkü yarım saatte bir açılmanın ne kadar olduğunu elle muayene ediyorlar.
sen rahat ol.kafana takma.yaptıramayabilirim diye değil "ben çok rahat doğum yapacağım" diye sesli bir şekilde söyle hep.hep olumlu düşün.(bu arada benim başka bir problemimden dolayı çatı muayenesi yaptıramadım)
şimdiden bebeğin hayırlı olsun..........

tsk ederim inş. iyi geçer dediğin gibi yapıcam olumlu düşünücem......

ya biri bana bu muayenenin nasıl yapıldıgını anlatabilirmi anladık vajinal yolla ama aletlemi neye bakıolar ne iş anlamadım 34 haftalık hamıleyım doktor onceki kontrolumde soylemedi yapılcak işlemi ama buyuk bi ihtimalle yarınki kontrolumde yapmak isteyebilir merak ettım dogumla ilgili hiç bi korkum yok ama bu tip şeyler benı deli edio bi açıklarmısınızzz...:28:

hem elle hemde ördek ağzına benzer(tıbbi adını bilmiyorum) bir alet ile açılmanın ne kadar olduğuna -doğum sancısı başladığında- bakıyorlar.

38+ da çatı muayenesi oldum. elle muayene etti. kasmadığın sürece sorun yok. benim gayet rahat geçti. derin nefes al, saniyeler sürüyor sadece...40'ı doldurmama 2 gün kala doğurdum...

Ben de 35. haftamdayım. 36 bitince doktorum çatı muayenesi yapacağını söyledi. İnşallah acısız sorunsuz geçer.

Back
X