• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatı ve apartman sakinleri:-(

herkezin anteni var,bacası var.. ozaman nasıl yaptırmaya karışmıyorlarki..antenleri atmak lazım aşağıya:))

bana deseler çatı senin tepende,,, peki yazılı olarak verin bana bu yetkiyi "çatı katında oturan karışır sadece çatıya" imzalayın derim sonradaaaa senin sorunun öyle miiii der antenleri attırırım ilk iş :))))

bana deseler çatı senin tepende,,, peki yazılı olarak verin bana bu yetkiyi "çatı katında oturan karışır sadece çatıya" imzalayın derim sonradaaaa senin sorunun öyle miiii der antenleri attırırım ilk iş :))))
olabilir değilmi:)))

olabilir değilmi:)))

zamanında çatı tamiri parası vermeyip bizim tavanımızın simsiyah oluşuna seyirci kalınmıştı bizim de gücümüz yoktu tek başımıza yaptırmaya sonuç ne oldu? babam çatıya çıkıp tamir etti yıllarca.. yine acımadılar.. canına tak etti babamın bir gün çatı ile alakaları olduğunu anlasınlar diye çatıdan inen tv kablolarını kesti birbir.. demek ki çatı hepimizinmişşşş anladılar o gün bugün çatı sorun olmuyor..

zamanında çatı tamiri parası vermeyip bizim tavanımızın simsiyah oluşuna seyirci kalınmıştı bizim de gücümüz yoktu tek başımıza yaptırmaya sonuç ne oldu? babam çatıya çıkıp tamir etti yıllarca.. yine acımadılar.. canına tak etti babamın bir gün çatı ile alakaları olduğunu anlasınlar diye çatıdan inen tv kablolarını kesti birbir.. demek ki çatı hepimizinmişşşş anladılar o gün bugün çatı sorun olmuyor..
bendemi öyle yapsam acaba? Çatıya çıkmama bile gerek yok hepsi camımın yanından iniyor. :-D:-D:-D

Apartman meseleleri komik kayınvalidemin apartmanındada giriş kattakiler asansör parası ödemiyor onlar ödemeyincede 1. Kattakilerde yürüyormuş ödemesinler diye :) zaten 5 katlı apartman :) sizde şikayet edin 2 kat ödesinler

bendemi öyle yapsam acaba? Çatıya çıkmama bile gerek yok hepsi camımın yanından iniyor. :-D:-D:-D

aynen o kablolar canım bizim de camın önünde sallanırlardı babamın canına tak etmiş bi gün ki çatı dışında büyük kötülükleri de oldu başka başka.. adamcağız aniden kesti attı.. sen mi kestin dediler babam "neyi ben mi kestim?" demişti:) sonra "aman dikkat edin gene biri kesmesin" dedi her gördüğünde 3 güne kalmadı para topladılar çatı için..
şaka bi yana konuş ya anlasınlar yönetici seçin 10 lira değil 20 verin kaç dairesiniz toplanır para bir an önce..

Back
X