Çatıda ki kedi için ne yapabilirim yardom edin lütfen

Reengarenk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2016
5.895
8.675
198
1 haftadır bizim arka binanın çatısında takılı kalan bir kedi var.. hayvancağız açlıktan ve soğuktan ölecek, binadakilere söylüyoruz umursamıyorlar, komşumuz itfaiyeyi aradı çatının kapısını açtırın demiş, yani anlaşılan o ki binadikler vurdumduymaz itfaiye ekibi onlardan vurdumduymaz içim sızlıyor öyle bi miyavlıyorki sanki eziyet ediyorlar:( komşumuz çok uğraştı bişey yapamadı.. Birde Size danışmak istedim yapabilceğim bişey arayacağım yardımcı olacak bir yer varmı???

apartmandakilerle görüşüp kapıyı açtırırsanız itfaiye gerekeni yapacak anladığım kadarıyla...

İtfaiyenin o kapalı kapıyıda açması gerekiyor.
Şikayet edin itfaiyeyi.
Binada oturanlarla görüüşün neden açmıyorlar kapıyı bu kdr mı vicdanlarını yıtırmışler ahh ben orda olsam ahhh :sinirli:

Ah yavrum benım bu soğukta buna göz yumanlar aynı şekilde ölür umarım.

Bir hafta diyorsun. Ölmesi yakındır :KK61:

Senin yerinde olsam yanıma hayır diyemeyecekleri, boylu poslu bir erkek alıp tekrar rica ederim binadaki yönetici kimse ona. Hayır derse de bütün cirkefligimi elime alıp bağırır çağırırım.

O olmazsa belediyeyi ararim.

Nasıl duymazlar yavrucağın aglamalarini da vicdanlari sızlamaz. Insallah kendileri de öyle bir duruma düşer de seslerini duyan olmaz..:sinirli:

Ne olursunuz gidin binadakilerden birinin kapisini calin guzelce konuşun. Bi şekilde kurtarın yavruyu ne olur lütfen. Bence bi aileyle iletişime geçseniz hiç bi sıkıntı cikmaz ikna edersiniz vicdanları vardır elbet. Ya ölürse of ne olursunuz

Catıya sosis ve salam atamaz mısınız?
Belediyeyi arayın. Sonuç alamazsanız hayavan hakları derneklerine ulaşın onlar yardımcı olurlar.

Bazı apartmanlarda çatı kilidi anahtarı en üst katta oturan sakinde oluyor, yönetici yoksa. Evin kapısını çalmaktan başka yolu yok.

Akutu arayın.İtfaiyeyi başının etini yiyin. Olmadı kendiniz çıkın yada bir çıkan bulun. Ne bilim yapın işte birşeyler. O aparmandakilerinde başının etini yiyebilirsiniz

itfaiye oraya kadar gelip kapıyı açmıyolar diye geri mi dönmüş? anahtar dubai şeyhinde mi yahu gidin yöneticinin kapısına konuşun.

Whatsapp ihbar hatlarından bütün haber kanallarına yollayacağınızı söyleyin yöneticiye eğer anahtarı vermezse hatta tarım hayvancılık il müdürlüğüne kadar bildirin itfaiyeyi de bu konuda bilgilendirin ısrarcı olun lütfen bulunduğunuz İlde ki hayvan koruma dernekleriylede iletişime geçerseniz onlar daha hızlı bir çözüm üretirler

Rica etmekle olmaz bu iş. Ağlamayan çocuğa meme yok bu devirde.

Cirkefligi ele alın. Ve ne yapacaksaniz yapin artik yoksa zaten bisey yapmaniza gerek kalmayacak.
Arkadaşlar bi sürü fikir verdi.

Gittim konuştum apartman sakinleriyle biz uğraştık çok dipte gezdiği için bişey yapamadık dediler savunmaları vurdumduymazliklarindan beter.. itfaiyeyi aradım belediyeye yönlendirdiler belediyede kayıt aldı artık tek umudumuz belediye kafesin kuracaklarmis ne inşallah kurtulur kedicagiz...

itfaiye normalde böyle şeyler için gelmez zaten. Haberlerde görüyorz, sanki itfaiye her seye gelirmiş gibi bir algımız oluyor da adamların görev tanımında sıkışmadığı sürece bir hayvanı bir yerden kurtarmak yok. Olayı sosyal medyaya taşıyıp haber yaptırırsanız ancak gelir itfaiye. Ya da belediyeyi arayın, belki onların talimatıyla kapıyı açar apartman sahipleri. En kısa zamanda kurtulur umarım kedi :anne:

3 yaşında oğlum var inanın koca koca insanlardan daha düşünceli çatıda kedi var çıkamıyor orda dedim nasıl cirpiniyor anne hadi kediyi kurtaralım diyor.. hemen babasını dayisini aradı çatıda kedi kalmış kurtarın onu diye.. lafım o koca insanlara utanın 3 yasindakiçocuktan utanin.. yönetici bey nerden çikti bu ya tavirlarindaydi en üst katta bir teyze vardı yöneticiye sormadan itfaiyeyi arama diyordu sanki itfaiye gelse ne yapar onlardan çok uzuluyorum böyle insanları görünce((((

Back
X