• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatıda ki kedi için ne yapabilirim yardom edin lütfen

153'ü arayın "itfaiyenin umursamadığını insanların da kapıyı açabilecekken açmadıklarını, ancak yetkili birisi duruma el atarsa açarlar" deyin
Ben bir yavru kediyi bu şekilde kurtarmıştım..

Gittim konuştum apartman sakinleriyle biz uğraştık çok dipte gezdiği için bişey yapamadık dediler savunmaları vurdumduymazliklarindan beter.. itfaiyeyi aradım belediyeye yönlendirdiler belediyede kayıt aldı artık tek umudumuz belediye kafesin kuracaklarmis ne inşallah kurtulur kedicagiz...

Dipte gezme hikaye. Çatıda kiremitleri kırılır diye korkuyorlar. 2 kiremit için bir can gidecek..

Kediden haber var mı son durum nedir

O hayvancağız orada ölüp kalacak gibi geliyor. Umarım dün cidden yardım eden olmuştur.

Geçen haftalarda sokağımızda bir depoya kedi girmiş, görmemiş kapatmışlar kapıyı. Cama gelip gelip miyavlıyor. İki gündür öyleymiş, tesadüfen gördüm. Kimse umursamamış. Koskoca iki gün orada ağlamış hayvan. Yöneticiye gittim "kediyle mi uğraşıcam" dedi. Depo sahibini aradım. Haftayadan önce o tarafta işimiz yok dedi. E hayvan ölecek dedim. Napayım, oluyor böyle şeyler dedi. Evden sandalye getirdim, camı kırdık artık birkaç kişi. Alarm varmış. Polis geldi. Firma yetkilisi geldi koşa koşa noluyor diye. Dedim defalarca aradım gelmediler, ne yapayım. Zararlarını karşıladık artık. Hayvan nasıl su içti çıkınca. Nasıl doyurdu karnını. İsteyen yardım ediyor bir şekilde. O kapının kilidi sökülürdü en son çare halbuki.

çatıya şimdilik sosis falan atın bari.. arkadaş haklı.. haytapla iletişime geçmeye çalışın

O hayvancağız orada ölüp kalacak gibi geliyor. Umarım dün cidden yardım eden olmuştur.

Geçen haftalarda sokağımızda bir depoya kedi girmiş, görmemiş kapatmışlar kapıyı. Cama gelip gelip miyavlıyor. İki gündür öyleymiş, tesadüfen gördüm. Kimse umursamamış. Koskoca iki gün orada ağlamış hayvan. Yöneticiye gittim "kediyle mi uğraşıcam" dedi. Depo sahibini aradım. Haftayadan önce o tarafta işimiz yok dedi. E hayvan ölecek dedim. Napayım, oluyor böyle şeyler dedi. Evden sandalye getirdim, camı kırdık artık birkaç kişi. Alarm varmış. Polis geldi. Firma yetkilisi geldi koşa koşa noluyor diye. Dedim defalarca aradım gelmediler, ne yapayım. Zararlarını karşıladık artık. Hayvan nasıl su içti çıkınca. Nasıl doyurdu karnını. İsteyen yardım ediyor bir şekilde. O kapının kilidi sökülürdü en son çare halbuki.
iyi yapmışsınız valla Allah razı olsun sizden

iyi yapmışsınız valla Allah razı olsun sizden

Sağ olun, hepimizden. İtfaiye, belediye hiçbiri yardımcı olmadı mecbur kaldık vandallığa resmen ne yapalım. Şu hayvan hakları yasalaşsa da artık hepimiz rahatlasak keşke. Resmen ölsün napalım modunda yoksa herkes.

Bende birsey yapamıyorum o kedi bilerek orda kalıyor dedi kaç kişi.. yönetici beyde kaç kere binaya girdi geri gitti oraya dedi.. birleşik üç çatı var birinin terası var orda besliyorlarmis onu..
Bende hiçbirsey anlamadım bu işten bu soğukta kedi çatıda nasıl beslenir..
Bir yaşamda beslenmeseydi şimdi çoktan ölmüştü diyorum çünkü bir haftadır oda kedi...

ne kadar umursamaz insanlarla biraradayız ya. Hiç vicdan kalmamış sevmıyorsan bile ölmesine göz yumma bari.. hayat cidden cok acı ile dolu.. inş kurtarabilirsiniz pisiciği

Back
X