Catik kaşli hocama selam vermeli miyim?

heimish

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
2.106
1.299
133
Kusura bakmayın bu bjr dert değil .yanlış bjr yere actiysam da doğru yeri bulamadigim için. soruma gelirsek ,şimdi bir hocam var normalde bir kaç bir şey sordum gayet düzgün konuştu. yani kizdirdigimi düşünmüyorum . normal zamanda baktığında da normal ama bazen çok nefretle bakıyor kaşlarini çatıyor . bir tuhaf yani selam versem dovecek gibi.çekingen de biraz .neyse işte ben araştırma görevlisi olmak istiyorum ve hocayla aramı iyi tutarsam daha iyi olur diye düşünüyorum. hoca da sanırım sınıftan en çok beni tanıyor. Çünkü bir kaç şey sormam gerekmisti devamsızlık vs hakkında .yani bunu fırsata çevirmem lazım. böyle tipler var mı etrafinizda ego desem değil aksine çekingen .terslerse diye de korkuyorum . ama öyle bir bakıyor ki böyle kaslarini kaldırıp ne ayaksin der gibi sanki selam vermem lazım gibi hissediyorum

Ver selamı ne olacak ki

Neden selam verdin mi diyecek

Derse de hocasınız saygıdan selam verdim bana böyle öğrettiler der geçersin
Aynen bence de olmasi gereken o ama öyle bir bakıyor ki anlatamam yani kimse bu kadar kötü bakmadi daha önce. nedeni de çok merak ediyorum.mecbur selam vermem lazım ama haklisiniz. en azından gulmeden veriyim ciddi olsn

Öyle De hocalar nasıl öğrenci sever.sanırım hocaya gore değişir.ama sevilmem lazım ne kadar çok hoca severse o kadar iyi:KK70:
hocalar selam veren öğrenciyi sever
zor yerden soran öğrenciyi sevmez:P
sonra öneridği kitabı okuyup soru soranı sever ama dediğim gibi azıcık kolay olsun:D

Bunlari dikkate alicam yaa çok heyecanliyim :p
azıcık yalakalığı da seviyorlar bence:))
böyle abartınca ay ne salak diyorlardır muhakkak ama görünen o yalakalık seviyorlar gibi:)
ya tabi kişiliğe göre de değişir ama her insan biraz öyle değil mi ki
ay canım ne tatlısın ne güzelsin de bi iki hemen can ciğer olursun:))

azıcık yalakalığı da seviyorlar bence:))
böyle abartınca ay ne salak diyorlardır muhakkak ama görünen o yalakalık seviyorlar gibi:)
ya tabi kişiliğe göre de değişir ama her insan biraz öyle değil mi ki
ay canım ne tatlısın ne güzelsin de bi iki hemen can ciğer olursun:))
Aynen haklısın ya hoca bu kadar sert olmasa gulumseyerek dicem.ama suan o öyle bakınca ben de gulumseyemiyorum o da saçma oluyor.gerçi mantıken ilk benim gulumsemem lazım ama hocadan o kadar korktum ki gulemiyorum.

Neyse derse falan katiliyim :D yani çalışıp da gidiyim hem işime gelir notun yükselir bu sayede.çalışınca daha iyi oturur

Back
X