Çatlak kremi işe yarıyor mu?

Nese030286

Nirvana
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2007
85
0
611
39
İstanbul
Merhaba ben merak ediyorum henüz kullanmaya başlamadım, göbek vs bölgelerde oluşacak çatlakları önlemeye yarar güzel bir krem önerir misiniz, kullananların yorumlarını bekliyorum.

ben çocuk sahibi değilim
ama 2 ablam da yengem de badem yağı kullandılar hamilelikleri süresince
sonuç sıfır çatlak :)
muhtemelen bir gün inşallah hamile kalırsma ben de badem yağı kullanırım

bir de rebul eczanesi vardır meşhur beyoğlunda
orda satılan eczanenin sahibinin kendi kızı için oluşturduğu bir krem varmış
onu da araştırabilirsin

canım benim cildim çok hassastı 4 aylıkkken doktorumdan krem istemiştim oda bir krem önermişti baya pahalıydı eczaneden veren kız bizim doktorda bundan kullanıyor sıfır çatlak var dedi bende doğuma kadar kullandım ama yinede çatlaklarım oldu herkesin cilt yapaısı farklıdır canım benim dayımın kızıda kullandı badem yağı yine çatlakları var ve acayip tüylenme oldu aynı şekilde bir komsumda badem yağı kullandı oda öyle çatlak ve tüy dolu oldu vücudu yani herkesin ki farklı bence bol su iç suda nem sağlıyor vücuda ayrıca ben hakiki zeytin yağı kullanmanı tavsiye ederim çünkü kremim bitince ondan sürerdim yumaşacık yapardı ve ertesin gün bile nemli olurdu yatarken sürüyordum eski bir atlet pijama giyerdim sabah durulardım bence o daha iyi yani ama önemli olan sürekli ne kulannacaksan kullanmak pes etmeden sabırla karnına bacaklarına kalçalarına göğüslerine süreceksin bir gün bile atlama

doktorların önerisi lierac jel
sonucunda ne olur bilemem ama ben onu kullanıyorum şimdi
25. haftaya kadar da yağ karışımı, vazelin, acı badem sütü gibi şeyler kullandım

Bu çatlama olayı tamamen vucut yapısıyla ilgili diye düşünüyorum.
Aslında çok kuru bir cilt tipim var,kesin çok fena çatlarım diye düşündüm hep fakat buna rağmen özel bir krem falan kullanmadım.
Sadece bazen hergün bazende 2 günde bir jelli bebek yağı kullandım.Bunu bazende vazelin ile destekledim ve sonuç 32.haftada çok minik 2-3 çatlak.O da kasık bölgesinde olduğu için hiç farkedilmiyor.

Back
X