• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlak kremi önerisi?

mavipati

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
169
Puanlar
23
Merhaba. Gebelikte çatlamayı önlemek için hangi kremi önerirsiniz? Kullanıp memnun kaldığınız kremler var mı?

ben ilk hamileliğimde doa kozmetiğin vücut bakım yağını kullanmıştım ve hiç çatlamamıştım.
şimdi ikinciye hamileyim, yine baktım aynı yağa ama sanırım üretimden kaldırmışlar..
az önce bu yağı sipariş ettim, kremi de varmış, yorumları çok güzel.

Ilk aylar incia kullandım 6 aydan sonra devasa oldu göbeğim bio oilin sarısindan kulandım daha temizdi hatırlıyorum.

lierac ve bio Oil sarı şişe dönüşümlü

lierac phytolastil gel mamaaura maximum elasticity cream aldım caudalie vinosculpt var. Yağ olarak shea ve kakao yağı bir de e vitamini ve aynısefa yağı karıştırdım. Badger belly balm. Sıfır çatlak bitti sürecim bacak sırt meme kol 3 öğün kremlendim bol bol su içtim. Hepsini alma lierac mamaaura ve shea butter+ e vitamini yeter. Çatlağın çnemli var ama çözümü yok

ben ilk hamileliğimde doa kozmetiğin vücut bakım yağını kullanmıştım ve hiç çatlamamıştım.
şimdi ikinciye hamileyim, yine baktım aynı yağa ama sanırım üretimden kaldırmışlar..
az önce bu yağı sipariş ettim, kremi de varmış, yorumları çok güzel.

Bunun iceriği hamileliğe uygun degil bunun yerine ayni markanin catlak kremi var onu almaniz lazim :) bende onu kullaniyorum henuz catlagim olmadi

Merhaba. Gebelikte çatlamayı önlemek için hangi kremi önerirsiniz? Kullanıp memnun kaldığınız kremler var mı?
Lierac öneriliyo ben de alıp bi denicem karnım kaşınmaya başladı krem kullanmanın zamanı geldi diye düşünüyorum bende

Back
X