S senemsls Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 314 87 18 26 22 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi senemsls #1 Kızlar benim hamile kalmadan önce de stresli dönemlerden geçmiştim çok kilo al ver yaptığım için çatlaklarım var. Şimdi karnım da büyümeye başladı haliyle. Önerdiğiniz iyi bir çatlak kremi var mı ve ne zaman başlanmasını tavsiye edersiniz?
Kızlar benim hamile kalmadan önce de stresli dönemlerden geçmiştim çok kilo al ver yaptığım için çatlaklarım var. Şimdi karnım da büyümeye başladı haliyle. Önerdiğiniz iyi bir çatlak kremi var mı ve ne zaman başlanmasını tavsiye edersiniz?
S Siyah Palto Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Mart 2024 9.522 16.137 168 22 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi senemsls #2 LIERAC. Buyumeye başladıysa sürmeye başlayın biraz tuzlu bi krem bi bundan sürün bi şundan , Hindistan cevizi yağı ve bebek yağını karıştırıp süredebilirsiniz . ben bacaklarıma sürmemiştim bacaklar gitti siz bacaklara sürmeyi unutmayın .
LIERAC. Buyumeye başladıysa sürmeye başlayın biraz tuzlu bi krem bi bundan sürün bi şundan , Hindistan cevizi yağı ve bebek yağını karıştırıp süredebilirsiniz . ben bacaklarıma sürmemiştim bacaklar gitti siz bacaklara sürmeyi unutmayın .
S senemsls Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Haziran 2024 314 87 18 26 22 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi senemsls #3 Siyah Palto .!.: LIERAC. Buyumeye başladıysa sürmeye başlayın biraz tuzlu bi krem bi bundan sürün bi şundan , Hindistan cevizi yağı ve bebek yağını karıştırıp süredebilirsiniz . ben bacaklarıma sürmemiştim bacaklar gitti siz bacaklara sürmeyi unutmayın . Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
Siyah Palto .!.: LIERAC. Buyumeye başladıysa sürmeye başlayın biraz tuzlu bi krem bi bundan sürün bi şundan , Hindistan cevizi yağı ve bebek yağını karıştırıp süredebilirsiniz . ben bacaklarıma sürmemiştim bacaklar gitti siz bacaklara sürmeyi unutmayın . Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
hezkah Guru Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2013 226 219 303 Adana 22 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi senemsls #4 Aveeno'nun yağı ve nemlendiricisini kullan cnm cok güzel
R renklikitap Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2025 42 28 3 34 22 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi senemsls #5 Ben de düzenli olmasa da Lierac kullanıyorum ve henüz çatlamadım.
Y yesimcik4581 Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 242 191 18 31 22 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi senemsls #6 Lierac kullandım hic catlamadım