Çatlak kremi

Doktor tavsiyesiyle evomere aldım 40.haftadayım çatlak yok çok şükür. Gerçi karnım da fazla büyümedi

Clarins-Huile Tonic 👌🏻
Lierac ı internetten alma, çok sahtesi var. Koca 500 ml tüp 200 lira internette, eczaneden diş macununun az büyüğünü aldım o fiyata.
Clarins Boyner de var. Yurtdışından gelen varsa freeshop daha ucuz.

Bende Hindistan cevizi yagı kullanıyorum şimdilik. Avakado yağınıda duymuştum ama denemedim. Umarım çatlamayız yaa. Çok kötü oluyor 😐

Canım ben Hindistan cevizi yağını aylardır düzenli olarak kullanıyorum en geç iki günde bir kullanıyorum doğumuma çok az kaldı ve hiç çatlamadım çok şükür herkese tavsiye ederim ki benim vücudum genetik olarak çatlağa çok meyilli normalde kalçam çatlak doludur. Annemin hamileliklerinde hep çatlakları olmuş. Çok şükür benim karnımda hiç olmadı. İnşallah son günlerimde de olmaz.

Canım ben Hindistan cevizi yağını aylardır düzenli olarak kullanıyorum en geç iki günde bir kullanıyorum doğumuma çok az kaldı ve hiç çatlamadım çok şükür herkese tavsiye ederim ki benim vücudum genetik olarak çatlağa çok meyilli normalde kalçam çatlak doludur. Annemin hamileliklerinde hep çatlakları olmuş. Çok şükür benim karnımda hiç olmadı. İnşallah son günlerimde de olmaz.
Yağ şeklinde olanlar mı eritilenlerden mi canım

Yağ şeklinde olanlar mı eritilenlerden mi canım
Soğuk pres yöntemiyle elde edilmiş olanlardan kullandım. Normal hali oda sıcaklığında beyaz ve katı haldedir. Tereyağı gibi düşün bir miktar avucuna alınca zaten hemen vücut sıcaklığınla elinde eriyor ve karnına sürüyorsun.

Back
X