- 21 Ekim 2016
- 893
- 844
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hmm o zaman geç bile kalmışım :) peki hangi kremi kullanıyorsunBen 10.haftadan beri kullanıyorum :)
ama genel olarak 3 ay itibariyle başlayın diyolar
benimde aynenBenimde ilk gebeliğim ve hiç bilgim yok. Konuyu takipteyim.
2.aydan beri Bio-Oil yağ ve badem yağı kullanıyorum.. Çok sık kullanmıyorum aklıma çok da gelmiyor artık.. Bio-Oil için kötü yorum yapanlar da var (içerisinde petrol varmış) Ama benim mevcut çatlaklarımı bile iyileştirdi, bebiş de gayet sağlıklı. Doktorunuza danışarak deneyin derim.kızlar merhabagebelikte kaçıncı haftadan itibaren çatlak kremi kullanmak gerek? ben 15. haftadayım cildim çatlak oluşumu için meyilli şimdiden başlasam sorun olur mu? ve önerebileceğiniz kremler var mı?
![]()
Maşallah bebişinize2.aydan beri Bio-Oil yağ ve badem yağı kullanıyorum.. Çok sık kullanmıyorum aklıma çok da gelmiyor artık.. Bio-Oil için kötü yorum yapanlar da var (içerisinde petrol varmış) Ama benim mevcut çatlaklarımı bile iyileştirdi, bebiş de gayet sağlıklı. Doktorunuza danışarak deneyin derim.
teşekkürler tatlım:) ben duşta sebamedin shower oilini kullanıyorum nemli tutuyor vucudu ,yağ olarak ta şimdilik hindistan cevizi yağı ile kakao yağını karıştırdım ikisini kullanıyorum ,ilerleyen zamanlrda bio oil de kullanıcam bir de lr ın bebek için balsamı var onu öneriyorlar![]()
aklıma estikçe :) ama 2 günü gecmiyor en kötü 2 günde bir sürüyorum,dogal olmasına dikkat et bu yagların ,bu arada bu yagları hem internetten okudum iyi geldiğini hemde doktorum önerditeşekkürler tatlımhindistan cevizi ve kakao yağını hergün mü kullanıyorsun?
bu ay ki doktor kontrolümde kesinlikle soracam ve en kısa sürede kullanmaya başlayacamaklıma estikçe :) ama 2 günü gecmiyor en kötü 2 günde bir sürüyorum,dogal olmasına dikkat et bu yagların ,bu arada bu yagları hem internetten okudum iyi geldiğini hemde doktorum önerdi![]()
tmm canım teşekkür ederimha birde soguk sıkım olmalı yani sıcagı görünce eriyen cinsten :) 2 yağıda erit benmari usulu snra karıştır birbirine![]()