çatlak kremleri

hhmasal

Minik mucizem <3
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2016
893
844
18
kızlar merhaba :KK54: gebelikte kaçıncı haftadan itibaren çatlak kremi kullanmak gerek? ben 15. haftadayım cildim çatlak oluşumu için meyilli şimdiden başlasam sorun olur mu? ve önerebileceğiniz kremler var mı? :KK37:

Ben 10.haftadan beri kullanıyorum :)
ama genel olarak 3 ay itibariyle başlayın diyolar

Benimde ilk gebeliğim ve hiç bilgim yok. Konuyu takipteyim.
benimde aynen :KK64:internetten araştırdım ama her site de farklı bişey yazıyo kimi 6 ayken başlanmalı kimi 3 ayken falan diyo kafam karıştı

kızlar merhaba :KK54: gebelikte kaçıncı haftadan itibaren çatlak kremi kullanmak gerek? ben 15. haftadayım cildim çatlak oluşumu için meyilli şimdiden başlasam sorun olur mu? ve önerebileceğiniz kremler var mı? :KK37:
2.aydan beri Bio-Oil yağ ve badem yağı kullanıyorum.. Çok sık kullanmıyorum aklıma çok da gelmiyor artık.. Bio-Oil için kötü yorum yapanlar da var (içerisinde petrol varmış) Ama benim mevcut çatlaklarımı bile iyileştirdi, bebiş de gayet sağlıklı. Doktorunuza danışarak deneyin derim.

2.aydan beri Bio-Oil yağ ve badem yağı kullanıyorum.. Çok sık kullanmıyorum aklıma çok da gelmiyor artık.. Bio-Oil için kötü yorum yapanlar da var (içerisinde petrol varmış) Ama benim mevcut çatlaklarımı bile iyileştirdi, bebiş de gayet sağlıklı. Doktorunuza danışarak deneyin derim.
Maşallah bebişinize :nazar: teşekkür ederim bu ay ki kontrolümde soracam doktoruma :anneadayı:

:) ben duşta sebamedin shower oilini kullanıyorum nemli tutuyor vucudu ,yağ olarak ta şimdilik hindistan cevizi yağı ile kakao yağını karıştırdım ikisini kullanıyorum ,ilerleyen zamanlrda bio oil de kullanıcam bir de lr ın bebek için balsamı var onu öneriyorlar ;)

:) ben duşta sebamedin shower oilini kullanıyorum nemli tutuyor vucudu ,yağ olarak ta şimdilik hindistan cevizi yağı ile kakao yağını karıştırdım ikisini kullanıyorum ,ilerleyen zamanlrda bio oil de kullanıcam bir de lr ın bebek için balsamı var onu öneriyorlar :KK66:
teşekkürler tatlım :KK36: hindistan cevizi ve kakao yağını hergün mü kullanıyorsun?

teşekkürler tatlım :KK36: hindistan cevizi ve kakao yağını hergün mü kullanıyorsun?
aklıma estikçe :) ama 2 günü gecmiyor en kötü 2 günde bir sürüyorum,dogal olmasına dikkat et bu yagların ,bu arada bu yagları hem internetten okudum iyi geldiğini hemde doktorum önerdi ;)

aklıma estikçe :) ama 2 günü gecmiyor en kötü 2 günde bir sürüyorum,dogal olmasına dikkat et bu yagların ,bu arada bu yagları hem internetten okudum iyi geldiğini hemde doktorum önerdi :KK66:
bu ay ki doktor kontrolümde kesinlikle soracam ve en kısa sürede kullanmaya başlayacam

ha birde soguk sıkım olmalı yani sıcagı görünce eriyen cinsten :) 2 yağıda erit benmari usulu snra karıştır birbirine ;)

mustela catlak oncesi bakim kremini kullaniyorum,doktor tavsiyeli,zaten cok unlu bir marka.doguma yakin ve sonrasinda catlak kremine gececegim.faydasini goruyorum,guzel nemlendiriyor,tavsiye ederim.

Lierac kullandım ilk trimesterden itibaren ayrıca yanında mutlaka başka bir nemlendirici daha sürdüm hindistancevizi yağı filan gibi

Back
X