çatlak olmaması için hangi kreme ne zaman başlamalı???

inanirmisin bende ayni konuyu dusunuyodum ve netten bakiyodum bende 13+0 dayim

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

$56302061564094267725.webp
Ben bunu kullanıyorum şuana kadar çatlak falan olmadı ama sonrasını bilemem artık....
Dr 3. ayda vermişti ama ben 4. ayda başladım kullanmaya harika bi kokusu var :34:

kızlar 11+4 deyim

çatlak kremi kullanan var mı?? hangisini almalı ne zaman başlamalı???

Ben LIERAC krem kullanmıştım ve hic çatlak yok halbuki vücudum çatlamaya cok müsait mesela kremi bacaklarıma ve bel kısmına sürmedigim icin oralarda çatlaklar oluştu ama kremi sürdüğüm yerde çatlaktan eser yok 👍

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Lierac çatlak kremini 14.haftadan itibaren kullandım. .8 tüp kullamdım ve hic aksatmadım.mazi den gelen kalça ve bacak çatlaklarım % 95 gitti. Bitti neredeyse gözlerime inanamadım.ancak hamilelikte oluşan catlaklarima dur diyemedi..ister istemez çatladı karnım. Mustelaya geçtim ancak beş para etmez 2 haftadır kullanıyorum hiç etkisi olmadı ve krem sürdükçe kabuklanıp dökülüyor. .dusta n sonra bile sursem kirlenmisim hissi veriyor..tavsiyem kesinlikle LIERAC!!!!! 39. Haftadayım ...hayırlısı bakalım. .

Ben lireac kullandım, arkadaşlarıma da kullandırdım. Tek hatam sadece göbeğime sürmek oldu göğsüm ve kalçam çatladı ama hiç sürmemiştim. Kocaman göbeğim olmasına karşın hiç çatlak olmadı göbekte. Arkadaşlarımada önerdim onlarda 0 çatlakla bitirddiler. Ben kesinlikle lireac tavsiye ediyorum

Lierac çatlak kremini 14.haftadan itibaren kullandım. .8 tüp kullamdım ve hic aksatmadım.mazi den gelen kalça ve bacak çatlaklarım % 95 gitti. Bitti neredeyse gözlerime inanamadım.ancak hamilelikte oluşan catlaklarima dur diyemedi..ister istemez çatladı karnım. Mustelaya geçtim ancak beş para etmez 2 haftadır kullanıyorum hiç etkisi olmadı ve krem sürdükçe kabuklanıp dökülüyor. .dusta n sonra bile sursem kirlenmisim hissi veriyor..tavsiyem kesinlikle LIERAC!!!!! 39. Haftadayım ...hayırlısı bakalım. .

sağol canım lierac alcam gibi herkes onda hemfikirrrrrrrr
Kızlar ben lierac kullanmıştım tam anlamıyşa bir numara

sağol canımm

kızlar bende 11+1 im 3 gündür kakao ve susam yağı sürmeye başladım hem gögüslere hemde karın çevresine .doktor tavsiyesidir

bu lierac daha önceden oluşmuş çatlakları giderir mi bir eczaneden mi alıyoruz

Kesinlikle Babe yi tavsiye ederim yeni dogum yaptim tek catlak olmadi eskiden basenimde catlak vardi catlamaya musait bi yapim vardi catlamadim basenlerimde olanlari da biraz azaltti.

benimde 18 aylık bebeğim var.. doğumdan sonra hiç çatlak yok... süt yoğurt peynır yumurta çok tüketin kalsiyum yaniiii.... tavsiye olunur...

kızlar bende 11+1 im 3 gündür kakao ve susam yağı sürmeye başladım hem gögüslere hemde karın çevresine .doktor tavsiyesidir

Günümüz aynı seninle bir gün sen ileridesin 3 aylıkken başlayın diyolar ben bebe yağı oldım 3. Ayı bekliyorum sonrasında lierac düşünüyorum herkes lieracda hemfikir :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba kızlar 13+0 oldum bugün.dün bebeyağı kullanmaya başladım.hemde bütün vücuduma.8 ağustostaki kontrolümde doktoruma soracağım.bu hfta unutmuşum sormayı :44: şikayetler varmı hamilelikle ilgili.bilgilerimizi paylaşalım burdan ki bilmediklerimizi öğrenelim :1:

Back
X