çatlak oluşmaması için en etkili ilaç nedir kızlarr yardımmmmmm!!!

Bende geçen hafta oldukça bu konuyu araştırdım o kadar farklı şeyler varki kimisi badem yağı diyor öbürü kılları güçlendiriyor diyor... vs... gibi şeyler... ama en çok bahsedilen badem yağı,kakao yağı,zeytin yağ, johnson baby ürünü yağ bu pembe kapaklı olanmış... ben normaldede bebek yağı vücudumu kullanırım zaten o yüzden son seçenek bana daha mantıklı geldi ayrıca haftada birde karnıma zeytin yağ sürmeyi düşünüyorum... benimde 11, haftam bitti bakalım deneyip görücez çatlıyacakmıyız? yoksa işe yarayacakmı? başka fikri olan varsa umarım onlarda yazar...

bende yeni araştırdım o konuyu en çok kafama yatan kakao ve havuç yağı karışımının hergün masaj yapılarak yedirilmesi oldu şuan hamile deilim ama olunca bu kürü uygulıcam :)

Bende geçen hafta oldukça bu konuyu araştırdım o kadar farklı şeyler varki kimisi badem yağı diyor öbürü kılları güçlendiriyor diyor... vs... gibi şeyler... ama en çok bahsedilen badem yağı,kakao yağı,zeytin yağ, johnson baby ürünü yağ bu pembe kapaklı olanmış... ben normaldede bebek yağı vücudumu kullanırım zaten o yüzden son seçenek bana daha mantıklı geldi ayrıca haftada birde karnıma zeytin yağ sürmeyi düşünüyorum... benimde 11, haftam bitti bakalım deneyip görücez çatlıyacakmıyız? yoksa işe yarayacakmı? başka fikri olan varsa umarım onlarda yazar...[/QUOT

ben doktoruma danışıp önerdiği bi kremimi alsam yoksa bahsedilen badem yağ.vs kullansam bilemedim kararsız kaldım kızlar.. ilk hamileliğim ve cok düzgün fiiziğm var izler çatlaklar olsun istemiyorum karnımda yada baska biyerde daha çok genetik ve cilt yapısıyla alakalı diye duydum birazda şansımıza sanırım..kremler yağlar tamamiyle engel olamıyomuş..tabi aldığımız kilolarda önemli.. ve araştırdığım kadarıyla cilt gerilince yani çatlak oluşacağı zaaman cok kaşıntı olurmuş bu bölgelerde kesinlikle kaşınmaması gerekiyomus bilginze:)hepinize sağlıklı çatlaksız gebelikler dilerim

Ben badem yağı kullanıyorum çok memnunum. Ama bu tarz konular genelde yapısal olarak değişiklik gösterebiliyor. Doktorlarda genellikle badem yağı öneriyor. O yüzden başkalarının düşüncesiyle değilde doktor tavsiyesiyle deneyebilirsiniz.

Selam Arkadaslar,
Ben herkesten farkli olarak vazelin kullaniyorum.
Annem tum hamileliklerinde ve genelde son 3 ayinda vazelinle nemlendirmis vucudunu ve cok sukur hic catlagi olmamis.
Bende onun tavsiyesiyle vazelin kullanmaya basladim.
Aslinda vazelinden once kasintilarim baslamisti fakat vazelin kullanmamla birlikte kasintilarimda bitti :)
Sizlere de % 100 saf olan , hatta gul kokusu bile iceriginde bulunmayan vazelini tavsiye ediyorum.
Umarim hepimiz catlaksiz kavusuruz bebislerimize, saglikla kalin:)

herkese merhaba benım ılk gebelığımde hiç çatlak olmamıştı dr genetık yapı demıştı bol su içmek gerekıyor bırde pıtolastıl jel kullanan çok insna gordum en çok ondan memenun kaldılar

14 haftalık hamileyim çatlak oluşmaması için ne kullandınız işe yaradımı yazarsanız sevinirim..

benimde çatlağım olmadı kakao yağı badem yağı ve kayısı yağı kullandım kakao yağını ısıtılanlardan kullandım 20 li haftalardan sonra sanırım hergün sürdüm son zamanlarda günde 2-3 kere sürdüm karnım öyle büyüktü ki çatlamadı ama işe yarayan bence kakao yağı

benim doktorum krem önermiyorum onun yerine badem yağyla fındık yağını karıştır sür dedi. bi de extra olarak duş aldıktan sonra bir kovaya durulama suyu hazırlıyorum içine bebek yağı döküp boynumdan aşağı bütun vücuduma döküyorum. yumuşacık oluyor vücudum 1-2 gün boyunca..

Hamileyim ve kaşıntılarım var. Sanırım çatlaklarım oluşmaya başladı onlarla başım dertte sizin önerebileceğiniz bir ürün var mı kızlar? Mustela diye bir krem varmış, deneyeniniz oldu mu?

Hamileyim ve kaşıntılarım var. Sanırım çatlaklarım oluşmaya başladı onlarla başım dertte sizin önerebileceğiniz bir ürün var mı kızlar? Mustela diye bir krem varmış, deneyeniniz oldu mu?
ben denedim hatta çok erken başladım erken başlayınca olmaz demişlerdi çok fena çatlaklarım var şu an yağ karışımlarını filan da denedim bebe yağını da yani olacağı varsa önlenmiyo malesef boşuna o kadar para vermeye değmez önlenicek bi durum olsaydı ben çatlamazdım diye düşünüyorum

Canım ilk hamileliğimde doğum olana dek badem yağı kullanmıstım. Hiç çatlağım olmadı.Hatta şu an 2.bebeğime hamileyim.Doktor ultrason muayenesinde karnımı görünce hiç çatlağınız yok diye çok şaşırdı.Badem yağı derim ben sana.

Çok
Canım ilk hamileliğimde doğum olana dek badem yağı kullanmıstım. Hiç çatlağım olmadı.Hatta şu an 2.bebeğime hamileyim.Doktor ultrason muayenesinde karnımı görünce hiç çatlağınız yok diye çok şaşırdı.Badem yağı derim ben sana.

Çok teşekkür ederim❤️ Geçenlerde aktara gittim. Bir sürü yağ önerdi kakao, hindistan cevizi ve o da badem yağını önerdi özellikle Şuan her türden kokuyorum. Çok teşekkürler

Kakao badem ve Hindistan cevizi yağı :) bir de ne sıklıkla uygulanmalı sizce ben 22+6 dayım ancak haftada 1 falan uyguluyorum henüz çatlağım YÖK annemde 30 kilo almış hiç çatlağı YÖK umarım öyle olur suan 5 kilo aldım

Kakao badem ve Hindistan cevizi yağı :) bir de ne sıklıkla uygulanmalı sizce ben 22+6 dayım ancak haftada 1 falan uyguluyorum henüz çatlağım YÖK annemde 30 kilo almış hiç çatlağı YÖK umarım öyle olur suan 5 kilo aldım

Hamileliğimde bir dermatolog ile görüşmüştüm cilt yapısına göre değişiyor çatlak durumu demişti ben şuan günde nerdeyse 3 defa kullanıyorum. Bu konuda gerçekten korkularım var. Haftada 1 az bir sayı bence çünkü karın bir kerede büyüyormuş‍♀️

Kızlar en uygun fiyatlı olanı vazelin bildiğiniz eczaneden 1 tle ye alabilirsiniz bana doktorum önerdi günde 1 defa sürüyorum ve şuan hiç çatlağım yok

Back
X