- 8 Ocak 2013
- 24
- 0
- 16
- Konu Sahibi moonrose3435
-
Bende geçen hafta oldukça bu konuyu araştırdım o kadar farklı şeyler varki kimisi badem yağı diyor öbürü kılları güçlendiriyor diyor... vs... gibi şeyler... ama en çok bahsedilen badem yağı,kakao yağı,zeytin yağ, johnson baby ürünü yağ bu pembe kapaklı olanmış... ben normaldede bebek yağı vücudumu kullanırım zaten o yüzden son seçenek bana daha mantıklı geldi ayrıca haftada birde karnıma zeytin yağ sürmeyi düşünüyorum... benimde 11, haftam bitti bakalım deneyip görücez çatlıyacakmıyız? yoksa işe yarayacakmı? başka fikri olan varsa umarım onlarda yazar...[/QUOT
14 haftalık hamileyim çatlak oluşmaması için ne kullandınız işe yaradımı yazarsanız sevinirim..
ben denedim hatta çok erken başladım erken başlayınca olmaz demişlerdi çok fena çatlaklarım var şu an yağ karışımlarını filan da denedim bebe yağını da yani olacağı varsa önlenmiyo malesef boşuna o kadar para vermeye değmez önlenicek bi durum olsaydı ben çatlamazdım diye düşünüyorumHamileyim ve kaşıntılarım var. Sanırım çatlaklarım oluşmaya başladı onlarla başım dertte sizin önerebileceğiniz bir ürün var mı kızlar? Mustela diye bir krem varmış, deneyeniniz oldu mu?
Canım ilk hamileliğimde doğum olana dek badem yağı kullanmıstım. Hiç çatlağım olmadı.Hatta şu an 2.bebeğime hamileyim.Doktor ultrason muayenesinde karnımı görünce hiç çatlağınız yok diye çok şaşırdı.Badem yağı derim ben sana.
Kakao badem ve Hindistan cevizi yağı :) bir de ne sıklıkla uygulanmalı sizce ben 22+6 dayım ancak haftada 1 falan uyguluyorum henüz çatlağım YÖK annemde 30 kilo almış hiç çatlağı YÖK umarım öyle olur suan 5 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?