• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlak önleyici karışım...

yas-bil1

evli, mutlu , yakında çocuklu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.210
707
168
35
Hangi-Ciltlerde-Çatlak-Çok-Görülür.webp karincatlagi.webp karın-çatlakları-3-610x600.webp
bu çatlaklarla başım dertte göğsümde, bacağımın arka kısmında özellkle diz kapak arkasında, ve kalçamda yoğun bi şekilde var. 7 aylık hamileyim henüz karnımda çatlağm yok . bu çatlaklar geçmez diyorlar. ilerde beyaz renge dönüşürmüş. bari karnımı kurtarayım diyorum ve bebek yağı kullanıyorum . yetersiz olur diye biraz araştırma yaptım . burada kahve ve limonu karıştırarak bu çatlaklardan kurtulabiliyomuş deneyipte kurtulan varmı bilmiyorum.. çatlakları önlemek için bi karışım buldum paylaşmak istedim
1 yemek kaşığı kakao yağı
1 yemek kaşığı jojoba yağı
1 yemek kaşığı kayısı yağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı badem yağı
1 yemek kaşığı menekşe yağı

Tüm malzemeleri cam bir kâsede iyice karıştırın.
Cilt çatlaklarının olduğu bölgeyi elinizle ovalayıp kan akışını hızlandırın.
Hazırladığınız bitkisel karışımı çatlak olan bölgelere masaj yaparak sürün.
30 dakika bekleyin.
Banyoda çatlak olan bölgeleri lifle ovarak temizleyin.
Önemli Bilgi: Daha fazla doğal yağ karışımına ihtiyaç duyarsanız yağ türlerinden eşit miktarda kullanın.

2. olarak biooil. ( çok iyi bi nemlendiricidir çatlaklardan önce kullanılmasını tavsiye ederim. cildi çok iyi yumuşatır. çatlakları yok edermi bilemiyorum. )

Eki Görüntüle 1361226 Eki Görüntüle 1361227 Eki Görüntüle 1361228
bu çatlaklarla başım dertte göğsümde, bacağımın arka kısmında özellkle diz kapak arkasında, ve kalçamda yoğun bi şekilde var. 7 aylık hamileyim henüz karnımda çatlağm yok . bu çatlaklar geçmez diyorlar. ilerde beyaz renge dönüşürmüş. bari karnımı kurtarayım diyorum ve bebek yağı kullanıyorum . yetersiz olur diye biraz araştırma yaptım . burada kahve ve limonu karıştırarak bu çatlaklardan kurtulabiliyomuş deneyipte kurtulan varmı bilmiyorum.. çatlakları önlemek için bi karışım buldum paylaşmak istedim
1 yemek kaşığı kakao yağı
1 yemek kaşığı jojoba yağı
1 yemek kaşığı kayısı yağı
1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 yemek kaşığı badem yağı
1 yemek kaşığı menekşe yağı

Tüm malzemeleri cam bir kâsede iyice karıştırın.
Cilt çatlaklarının olduğu bölgeyi elinizle ovalayıp kan akışını hızlandırın.
Hazırladığınız bitkisel karışımı çatlak olan bölgelere masaj yaparak sürün.
30 dakika bekleyin.
Banyoda çatlak olan bölgeleri lifle ovarak temizleyin.
Önemli Bilgi: Daha fazla doğal yağ karışımına ihtiyaç duyarsanız yağ türlerinden eşit miktarda kullanın.

2. olarak biooil. ( çok iyi bi nemlendiricidir çatlaklardan önce kullanılmasını tavsiye ederim. cildi çok iyi yumuşatır. çatlakları yok edermi bilemiyorum. )
Canim ne yaparsan yap o catlaklar onlenmiyor.. ozellikle beyaz tenli iseniz.. ilk bebegimde son iki haftama kadar bir tek bile catlagim yoktu son iki haftada karnim asagi iyice dusunce catlaklar durdurulamaz oldu resmen....

beyaz tenliyim ve aynen resimlerdeki gibi çatlaklarım var off

Ay yok cok sukur benim sadece karnimin alt kisminda bide bacaklarimda var ama bu resimlerdeki gibi vahsi deil ;) zaten beyazliyor alti ay once dogum yaptim tamamen beyazladilar.. smdi ikinciye hamileyim iki aylik dahada catlagim olmaz zaten...

Birde ne kadar kilo alirsan okadar cok catlak oluyo daha 27 haftadaymissin ve bu kadar catlak cok sanki canim yaa.. kac kilo aldin acaba ben ilkinde sadece 8 kilo almistim ondan az benim catlaklarim..

ben 60 kiloyla evlendim evlendikten sonra 18 kilo aldım. 78 oldum.. 78 de hamile kaldım yani benim çatlaklarım hamilelikten önce vardı... hamilelikte dahada arttı. özellikle göğsümde belirginleşti. şuan 87 yim.

Hanimlar yeni oluşan çatlaklara kantaron yagi surun günde birkaç kez. Derinlesmeden sürünce tedavi edici oluyor. Benim belimdede kirmizi çizgiler vardi yeni. Gözle gorulur bir azalma oldu bilginize.

benim 5 aydır kalçamda var yeni sayılırmı ?

kızlar benim yengem 3 doğum yaptı ama hiç bir yerinde bir tane bile çatlağı yok sırrı badem.yağı ama yengem hamile olduğunu öğrenir öğrenmez yağı kullanmaya başladı yabiyorsa ise yaramasi için çatlaklar oluşmadan kullanmak gerek bizden geçti sanırım :-)

Bu bnm ikinci hamileligim bendende gecti artik ben pek takmiyorum ya catlaklarimi kim goruyorki sonucta ;)

ben de 5. aydayım bir kaç haftadır badem yağı kullanıyorum. gece yatmadan önce sürüyorum. şimdilik bir şey yok bakalım. bir tv programındaki dr dan duymuştum hamilelik çatlaklarını gidermek için badem yağı kullanın diye. oluşmadan başladım inşallah etkili olur.

RENUEE ETERNELLE çook etkili olmazsa LİERAC oda olmazsa ALOE VERA oda olmadı MADECASSOL-ACNELYSE oda olmadı paraya kıyıp biodermogenesi veya lazer tedavisi yaptırcaksın.
NOT : Bitkisel yağlar uzun süreli ve düzenli kullanım gerektirir ayrıca o kadar parayla lazer yaptırsın.

Back
X