- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
- Konu Sahibi elaelif123
Arkadaşlar, çatlak önleyici olarak hangi kremlerden memnunsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, kakao yağı ve lierac diye bir krem duydum ben de.Ben badem yağı kullanıyorum sadece ama her akşam mutlaka atlamadan sürüyorum. 35. haftayı bitiriyorum. 17 kilo aldım ve erkek bebek beklediğimiz için hemen hemen hepsi karnımda. Kocaman bir karnım var ikiz gibi duruyor. :) Çok şükür çatlak yok. Hem badem yağında kimyasalda yok. Zeytinyağıda iyi bir seçenek diye biliyorum.
Ben de hindistan cevizi yagi kullaniyorum cok seviyorum.Ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum, hem mis gibi kokuyor hemde organik
ben de aldım onu. Ama Lieracı kesin tavsiye ederim.valla bio oil midir nedir onu aldim bende iyimi kotumu bilmioyorum yag gibi bisi :):)
Ben de Bio Oil+ Lieracben bio oil hindistan cevizi yağı arada lierac kullanıyorum şuana kadar memnunum bakalım bundan sonrasını görücez :)
nette 4. aydan itibaren deniyor.Ne zamandan itibaren kullanmaya basladiniz acaba kizlar?
Ben 3 ayından beri kullanıyorum.Ne zamandan itibaren kullanmaya basladiniz acaba kizlar?