S shans18 shans18 Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 438 0 66 1 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi shans18 #1 ciltte oluşan çatlakların üzerime dövme yapılır mı??? yapılırsa çatlak belli olur mu sizce??? bilen varsa lütfen yazın
ciltte oluşan çatlakların üzerime dövme yapılır mı??? yapılırsa çatlak belli olur mu sizce??? bilen varsa lütfen yazın
adaege17 Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Temmuz 2012 249 0 26 İstanbul 1 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi shans18 #2 Türk milleti genellikle çatlak ve kesik üzerine dövme yaptırır. tabikide belli oluyor fakat eskisi gibide belli olmaz
Türk milleti genellikle çatlak ve kesik üzerine dövme yaptırır. tabikide belli oluyor fakat eskisi gibide belli olmaz
K kardelen91 Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2012 25 0 16 Ankara 5 Ağustos 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi shans18 #3 yaratıcı bir dövmeci bulursan çatlağıda motifin içine dahil edebilir
S shans18 shans18 Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 438 0 66 17 Nisan 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi shans18 #4 adaege17 .!.: Türk milleti genellikle çatlak ve kesik üzerine dövme yaptırır. tabikide belli oluyor fakat eskisi gibide belli olmaz Genişletmek için tıkla... aslında türk değilim ama gene de teşekkür :26:
adaege17 .!.: Türk milleti genellikle çatlak ve kesik üzerine dövme yaptırır. tabikide belli oluyor fakat eskisi gibide belli olmaz Genişletmek için tıkla... aslında türk değilim ama gene de teşekkür :26:
P Poturgeli Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 24 Nisan 2014 18 5 8 2 Ağustos 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi shans18 #5 shans18 .!.: ciltte oluşan çatlakların üzerime dövme yapılır mı??? yapılırsa çatlak belli olur mu sizce??? bilen varsa lütfen yazın Genişletmek için tıkla... Merhaba , yaptirdiniz mi acaba nasıl oldu. Bende düşünüyorum kolumdaki çatlaklar için ama emin olamadim.
shans18 .!.: ciltte oluşan çatlakların üzerime dövme yapılır mı??? yapılırsa çatlak belli olur mu sizce??? bilen varsa lütfen yazın Genişletmek için tıkla... Merhaba , yaptirdiniz mi acaba nasıl oldu. Bende düşünüyorum kolumdaki çatlaklar için ama emin olamadim.