• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çatlaklar için lierac kullanan var mı?

azalea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2009
112
1
96
Edirne
arkadaşlar çatlaklar için lireac kullanan var mı ? sonuçlar nasıl?veya başka krem kullanıp memnun kalan ?

hamileyken kremini kullandim hemen hemen hergun surmeye calistim ama maalesef catladim.dogumdan sonrada ampulunu aldim 3 kutu bitirdim ama ise yaramadi

hmm demekki kişiden kişiye değişiyor,bi tandığım önerdi o çatlamamış göbek deliğimin etrafına süremiyordum bi orası çatladı dedi ,bende bi sizlere sorayım dedim bakalım başka yorum gelceki?

ben şuan 32 deyim. lireac kullanıyorum ve çatlamadım. ama bu kişiden kişiye değişir. karnım o kadar büyük değil.bu haftalardan sonra daha hızlı büyüyecek ve heran çatlayabilirim de belkim :uhm:

bende sürekli yağlandım banyodan sonra hep nemlendirmek için krem kullandım 36.haftaya kadar hiç çatlağım yoktu çok mutluydum kaydirigubbakcemile2 daha bişey olmaz diodum ama meğersem bundan sonra olan oluyomuş şuan 38.haftadaym ve karnımın alt kısmı ile kasıklarımda çatlaklar oluştu zaten heryerde yazıyor bu cilt tipi ile alakalı die yani olacaksa ne yapsan faydasızz :1no2:

ben lierac kullanıyorum, ama hiçbir işe yaramadı, yaramıyor çatır çatır çatladım 29. haftamdayım ve ikiz gebeyim belki bu yüzden erken çatladım ve napsam işe yaramıyor

sanirim cilt tipine bagli catlak olup olmamasi.Ablam hamileyken badem yagi kullandi sadece ve hic catlagi yok.Ben hamile kalmadan once de kullandigim bebe yagina devam ettim simdiye kadar ama bundan sonra badem yagina gecis yapicam cunku gobek bayag buyudu.Hastanede benimle ayni odada kalan kiz da cok pahali ozel bir krem aldigini ve sabah aksam surdugu kalde catladigini soyledi.

benimde saadece göğpüs çevremde vardı.Doktorum bana bella diye bir krem verdi.ıyi geldi.eskisi gibi olmasada daha fazla çatlamayı önledi.Tavsiye ederim

ben de kullandım ama çok pahalı olduğu için daha sonra bebek yağı kullanmaya başladım bir de doktorum çatlayacaksan çatlarsın bu yapı meselesi dedi 39 hafta oldu çatlamadım

maşalalh çatlamadıysan iyi.Ben ilk 3 ay 8 kilo birden almıştım.Oda baya bir çatlağa sebep oldu.Şu anda bol bol kullanayorumki daha fazla çatlamayayım diye

abimin esi lierac kullanmisti 17 kilo almisti ve hic catlagi olmadi.. esmer tenliydi. genelde esmer tenliler daha az catlar derler.
ben bitkisel yag kullaniyorum.36 haftalik hamileyim allah a sukur simdilik bisey yok bakicaz gorucez

:(
kullandım,,,
ama catır catır catladım

çok çirkin oldum bikini bölgem bile catladı

Hamileliğimin 3. ayından itibaren lierac jel kullanıyorum. 7. ayımı bitirdim, 14 kilo aldım, çok şükür ki hiç çatlağım yok (şimdilik). Tavsiye ederim. Fiyatları alacağınız yere göre değişiyor, 50 ile 78 TL arası fiyat biçiyorlar. En son tüpü 51 TL'ye aldım araştırarak alırsanız karlı çıkarsınız arkadaşlar.

ablam hamileliğinde 35 kilo aldı ve lierac kullandı hiç çatlamadı.bende 30.haftamdayım lierac kullanıyorum ve daha çatlamadım. kaydirigubbakcemile3

kilo almayla alakasi yok catlaklarin belki etki eder ama o sebep olmaz...ben 4. ayima kadar hic kilo almamistim ama catlaklar 3. ayda hafiften baslamisti cizgi seklinde..ayrica önerilmis yagda kullandim hic bi faydasi olmadi...krem tarzi seylerin kullanilmasi fazla saglikli degil arkadaslar..kimyasal bisey ve deriden kana geciyor cok fazla kullanmamaya dikkat edin..benim doktorum zararli diye ucuk kremi kullanmama bile izin vermemisti...

Cildin elastikiyeti ile çok alakalı. Ben eskiden o kadar az su içerdim ki hatta susamasam içmezdim ve büyüme çağında (ortaokul-lise) baldır, göğüs, bel arkası çatır çatır çatlamıştı birde dizlerimin arkası. Su çok çok önemli. Bol bol su için ve derininiz mutlaka nemlendirin. Ben her sabah lierac kullanıyorum akşamları da kendime yaptığım özel yağ karışımımı kullanıyorum, içinde badem yağı yok çünkü badem yağı tüyleri beslemeye başladı ve göbeğim bayağı tüylendi. ıçinde: Kayısı çekirdeği yağı, portakal yağı, Buğday yağı, Kakao yağı, susam yağı var. 24.haftadayım ve bol bol su içiyorum. Bütün bunlara rağmen çatlaram yapacak birşey yok, malesef vücudum yatkın. Bi arkadaşım 38.haftasına kadar çatlamadı, ne güzel çatlamadım dedi 39.haftasında bütün göbeği çatladı. Sonuçta bu derinin de biryere kadar esneme payı var. Fazla ve hızlı kilo alımıda çatlakları tetikliyor. Kilonun çatlaklara direkt etkisi var.

bende lierac ampul kullanıyorum. çok derin çatlaklarım vardı.Özelliklede popo bölgesinde.Şuan 2.kutuyu bitirmek üzeriyim ve bigün sabah kalkıp aynada kendime baktığımda inanamadım.Çok ince izler kalmıştıç Ben tavsiye ediyorum.:lepi:

Ksiye göre ise yarayip yaramamasi değişiyor ama cogunluk lierac önerdiği için bende kullanmaya başlayacağım..umarım ise yarar

7 aylık şuan bebegim ve cok şükür bir tane bile catlagım yok. Lierac kullandım ben ve boşuna hiç para verme derim. 1 karın çatlaması cok kilo almazsan ve devamlı sabah akşam bazene günde 3 kere karnının bebe yagı veya kakao yagı (özellikle LHB marka olanı tavsiye ederim )nemlendirirsen hiç çatlagın olmaz. Tecrübe ile sabittir.

Sakın reklam olarak algılanmasın ama gercekten LHB marka olan yumuşacık yapıyor deriyi kakao yagı olarak. Diğer markaları begenmedim. Ve devamlı yagladım ben karnımı. Şimdi kız gibiyim kız:)))))))))

Back
X