Catlaklar icin oneri

Cekubalimmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2022
469
356
53
28
Iyi aksamlar hanimlar,
10 gun sonra dogum yapacagim ancak hamileligimin basindan beri mustela catlak onleyici yag ile bio oil'i cok duzenli ve gun icinde sık sık kullanmama ragmen maalesef ki cok fazla catlaklarim olustu. Halbuki 8 kilo aldim cok fazla su ictim demek ki vucut ve derim buna musaitmis. Olan olduktan sonra en azindan kizarikligini ve gorunumunu azaltmak icin bir onerisi olan var mi?

Tatlı badem yağını çok duydum hatta kullanan tanıdıklarım çok memnun bende aldım ama henüz kullanmaya başlamadım ayriyetten greyfurt yağı portakal yağı da iyi geliyormus

Bu arada rabbim bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin ancak bu soylediklerinizin varolan catlaklara etkisi var midir acaba
Azaltiyormus hatta benim yakınım hamileyken tatlı badem yağını taze çektirmiş kullanmış çatlak oluşmadı dedi ama aktardaki kız beyaz catlaklara bile iyi geliyor demiş düzenli kullanmak gerekiyormus

Cok tesekkur ederim guzel dilekleriniz icin ancak bu soylediklerinizin varolan catlaklara etkisi var midir acaba
Aynı dert bende de var ben aniden fazla kilo aldığım için çok çatlakların ve selülitlerim oluştu kuru fırça ile çatlaklari fırçalayın üzeri kızarana kadar fırçalamak gerekiyormuş masaj aleti iz varsa zeytinyağı sürüp masaj yapabilirsiniz ben ayriyetten yağ sürdükten sonra streç film sariyorum faydası olur belki diye

Cok tesekkur ediyorum fircalama isini dogumdan sonraya birakayim ama tatli bademi alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…