çatlaklar...

cadimy

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2012
90
0
16
Çorum
arkadaşlar çatlak engellemek için ne kullanıyorsunuz bende çok şükür daha olmadı ama genede önlem amaçlı Lierac Çatlak Kremi aldım kullanan varmı memnunmusunuz ?

Çatlak kremlerine meblağ ödemeye lüzum yok
Neutrogeno Yoğun Bakım Kremi veya Arko Nem Gliserinli El Bakım Kremi işinizi görür, doktorumun tavsiyesidir

ben çok memnunum,bu 3.hamileliğim hepsinde kullandım ve göbişim kaymak gibi
her akşam masaj yaparak sürüp biraz göbişim açıkta emmesini bekliyorum.kollara,bacak arkalarına ve memişlere de sürebilirsin.iyi sonuç için 3.ay dolduktan hemen sonra göbek büyümeye başladığı an her akşam düzenli kullanmak lazım..

Doğrusu çatlar mı diye çok dert etmemekle birlikte hani karnımın derisi yumuşak olsun en azından can yakıcı bir süreç olmasın diye birçok şey kullandım krem, yağ vs. Derken 33/34. hafta gibiydi sanırım aynada göbeğimin altında beliren çatlakları görünce küçük bir şok yaşadım (sanıyorum acı gerçekle yüzleşmenin veridiği şaşkınlık olsa gerek). Eşimin yanına gidip " Bak resmen çatlamış buralarım" diye ellerimle gösterip acınaklı bir yüz ifadesi takınmış, dünyanın bir numaralı sorununu yaşıyorum psikolojisine girmişken eşim bakıp " Amaaan Zeki Trikoyla katalog anlaşman mı var sanki, bi ben görüyorum zaten boşver çatlasın, sana bişey olmasın" diyerek gözlerimde patlamaya hazır yağmur bulutlarını bir anda puffff diyerek kaybetti :)))
Demem o ki çatlarsa çatlar elbette elinizden geleni yapın yine de ama sonuç yine de çatlak olursa sinirinizden siz de çatlamayın, amaaaaan :)))

Benim çatlak problemim, hamileliğimin 3.ayında başlamıştı, üstelik bebek yağı kullanmıştım hep.. lierac krem aldım ve sabah akşam kullanmaya başladım . 3 aydır kullanıyorum, hem yeni oluşan çatlaklarımı kaybetti, hem de yeni çatlak hiç oluşmadı. 6. ayıma girdim,henüz çatlak yok.ama önlemini almasam şimdiden vücudum harita gibi olurdu, çünkü çatlamaya müsait bir cildim var.
Kısacası ÇOK MEMNUNUM kesinlikle tavsiye ederim...

bende lierac kullanıyorum düzenli kullanmamama rağmen henüz çatlağım olmadı.Gün içinde bebe yağı sürüyorum nivea body silk sürüyorum sürekli bişeyler sürdüğüm içindir belki :)

ayy senin yazın bana umut oldu:) ben 5 aylık hamileyim ve 1 kilo bile almadım ama karnım büyüdükçe 3. ayımdan itibaren göbek deliğimin altında 1 zamanla iki şimdi göbek deliğimin hizasında 3 tane çatlağım var ve karnım taş gibi dahada çatlayacak gibiyim çok su içiyorum ama yapı itibariyle çatlağa çok meyilliyim çatlak yağı kullanıyordum ama okuduklarım ve doktorların söylediğine göre nafile çabalar gibi çok utanıyorum çatlaklarımdan ama bu derece işe yarıyor ise bende alıcam bu kremden inşallah bende de işe yarar

Yarından sonra 38. haftama gireceğim ama henüz çatlağım olmadı. Ablamın ve annemin de çatlağı olmamış. Düzenli birşey kullanmadım. Bazen haftalarca birşey sürmediğim oldu. Sürdüğümde bazen vazelin bazen bebe yağı bazense sadece nemlendirici sürdüm ama hergün en az 3 litre su içtim. Ben cilt yapısıyla alakalı olduğunu düşünüyorum. Bu arada 15 kilo aldım.
Ama çatlarsam da hiç üzülmem sonuçta anne oluyorum göbeğim çatlamış çok mu? Ne kilo ne de çatlak konusunda kaygı taşıyorum olacağı varsa olacak, ne yapalım bebişim iyi olsun yeterki.

Amaç Vücudun Nemlenmesi..
Ama Bende Alerji Yapan Kremler Var..

En Zararsız Krem Bile Sabahlara Kadar Kaşınmama Sebebiyet Verdi..
Dün Mustela Aldım..
Bu Sabah 2. Kez Kullandım..

Gece Çok Rahat Uyudum, Kaşınmadım..
Çünkü Hem Bitkisel Hem de Sadece Hamileler İçin Bir Krem..

Umarım Sonuç Alırım..

arkadaşlar çatlak engellemek için ne kullanıyorsunuz bende çok şükür daha olmadı ama genede önlem amaçlı Lierac Çatlak Kremi aldım kullanan varmı memnunmusunuz ?

bende lierac çatlak kremini kullanıyorum çok memnun kaldım 2. hamişliğim çatlağım yokkk şükür şuan 26 haftalığım bu zamana kadar 6 kilo aldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…