çatlaklar

sbeden

Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
10.889
20.098
598
kızlar 81 kilo ile hamile kaldım malesef karnım çok yırtılacağa benziyor. daha geöen hafta 14. haftamın içinde farkettim göbek deliğinn alt kısmında uzunlamasına 5 adet hafif çatlak oluşmuş bile erkenden benim gibi erkenden çatlamaya başlayanlarınız var mı hemen tatlı badem yağı aldım sadece onu kullanıyrm sabah akşam hatta bazen gün arasında dahi kullanıyorum eğer bu işi sıkı tutarsam inşallah çok fazla yırtılmam benim gibi çok kilolu arkadşlrım varsa bıkmadan usanmadan günde 3 kere bol nazik masajla yağı uygulasınlar yoksa karnımız işkembeye döner bide bacaklarım karnım her yerim kaşınıyo kilo artışı olduğu için ama asla kaşımıyorum 5 ayım kaldı sabredeceğim bacaklarıma da sürüyorum yağı . aman sizde kaşımayın. bi daha zayıflamadan hamile kalmayacam . son 2 yılsa 20 kilo aldım hata yaptım ama verebilirim doğumdan sonra . kızlar hadi yazın çatlaklarınız ne durumda

Merhaba canım bende 5 aylık hamileyim .kilom suan 59.54 kiloyla hamile kalmıştım. Henüz bir catlagim yok fakat eli kulagindadir . Bu yüzden bende badem yagina başladım.

Merhaba canım bende 5 aylık hamileyim .kilom suan 59.54 kiloyla hamile kalmıştım. Henüz bir catlagim yok fakat eli kulagindadir . Bu yüzden bende badem yagina başladım.

bende 4 aylığım dediğim gibi o bi kaç çatlağı görünce hiç aksatmadan sürüyorum zaten sürmeyince ansızın yırtılıyor bir gün içinde .
karın içi tabakada da yırtılma oluyormuş bu yüzden erkenden bakım önemli deri derinlemesine nemlensin :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…