Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de lierac kullanıyorum şimdiye kadar çatlamadım ama çatlayacağı varsa ne kullanılırsa kullnılsın çatlıyormuş.30. Haftam falandı. O güne kadar kremlerle çatlamadım. Doktorumun aklına uyup lierac kullandım iki gün sonra çatladım!![]()
Böyle düşünüyordum ama gerçekten öyle değil. Palmers'i tek geçerim. Çatlamıyorsun hiç bir şekilde. Mustelayıda denedim başka şeyler de denedim en iyisi palmers. Kokusu hariç :)Ben de lierac kullanıyorum şimdiye kadar çatlamadım ama çatlayacağı varsa ne kullanılırsa kullnılsın çatlıyormuş.
Hmm bana erken o zmn bende tetktym acaba ne zmn olcak diye:))Henüz başlamadı tetikteyim :))
Anladm ben bişey kullanmyrm daha böyle çatlamıckmiş gibi geldğnden ama daha erkenmiş benm için ne zmn bişy kullanmya başladnz30. Haftam falandı. O güne kadar kremlerle çatlamadım. Doktorumun aklına uyup lierac kullandım iki gün sonra çatladım!![]()
Ben ilk ayımdan beri kullanıyorum kuzum. Vücudum çok yatkın çatlamaya. Bekarken çatlaklarım vardı.Anladm ben bişey kullanmyrm daha böyle çatlamıckmiş gibi geldğnden ama daha erkenmiş benm için ne zmn bişy kullanmya başladnz
Hmm anladım. Ben çatlakltn çok selülite daha yatkınım:) bakalım nolcak. Krem aldm ama daha başlayamadm. Teşkkrler bilgi içinBen ilk ayımdan beri kullanıyorum kuzum. Vücudum çok yatkın çatlamaya. Bekarken çatlaklarım vardı.