Çatlaklar

30. Haftam falandı. O güne kadar kremlerle çatlamadım. Doktorumun aklına uyup lierac kullandım iki gün sonra çatladım!:işsiz:

Henüz baslamadı :) Hamile oldugumu öğrendiğim ilk günden beri Mustela kullanıyorum. Cok memnunum. :KK48:

30. Haftam falandı. O güne kadar kremlerle çatlamadım. Doktorumun aklına uyup lierac kullandım iki gün sonra çatladım!:işsiz:
Ben de lierac kullanıyorum şimdiye kadar çatlamadım ama çatlayacağı varsa ne kullanılırsa kullnılsın çatlıyormuş.

Ben de lierac kullanıyorum şimdiye kadar çatlamadım ama çatlayacağı varsa ne kullanılırsa kullnılsın çatlıyormuş.
Böyle düşünüyordum ama gerçekten öyle değil. Palmers'i tek geçerim. Çatlamıyorsun hiç bir şekilde. Mustelayıda denedim başka şeyler de denedim en iyisi palmers. Kokusu hariç :)

Anladm ben bişey kullanmyrm daha böyle çatlamıckmiş gibi geldğnden ama daha erkenmiş benm için ne zmn bişy kullanmya başladnz

Canim catlak biraz genetik biraz kilo ile alakali ve birazda bebegin buyuklugu ile. Cok kilo alirsaniz catlamaniz muhtemel cunku derinjz cok geriliyor biraz yatkinlikta varsa hemen catlaniyor. Bebek buyukse karin cok genisliyor ve yine catlayabilirsin. Ablamin iki bebegi oldu. Ilki 3400 dogdun ve 13 kilo aldu ama hic catlamadi. Ikinci cocugunda ise 11 kilo aldi ama bebek 4600 dogdu ve catladi maalesef.

Yaa kızlar ben de 33. Haftaya kadar nasıl mutlu oluyordum çatlamadım diye. Ama şuan çok korkunç oldu:cry: üstelik ben de düzenli olarak mustela kullanıyordum. Ay bir de bunlar geçmiyormuuuşo_O:KK14:

Kızlar bitkisel olarak önerebilceğniz varmı kakao yağı iyi diyolar kullanan varmı

Back
X