Çatlaklara karşı hangisini önerirsiniz?

Hangi çatlak kremini kullandınız ve memnun kaldınız?

• Lierac

OY: 5 11,6%
  • Alpin premama

OY: 2 4,7%
  • Clarins

OY: 0 0,0%
  • Chico

OY: 1 2,3%
  • Biovergetures

OY: 0 0,0%
  • Roc

• Bebe yağı

OY: 9 20,9%
  • Badem yağı

OY: 11 25,6%
  • Kakao yağı

OY: 11 25,6%
  • Vazelin

• Ankete Katılan
    43

Harpy

Today is a gift, thats why they call it PRESENT
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
6.924
13.305
448
42
arkadaşlar, geçmiş forumlarda ayrıntılı bir araştırma yaptım.. bu sonuçlar çıktı, aralarında kullandım memnun kaldım dediğiniz var mı? anketimize katılırsanız çok sevinirim.. Teşekkürler...

Lierac: 84 TL
Alpin premama 69 TL
Clarins -
Chico 54 TL
Biovergetures 88 TL
Roc 39 TL
Bebe yağı
Badem yağı
Kakao yağı
Vazelin

Son düzenleme:
banada lierac verdi ama daha almadım kulanmadım bşraz yapıyla alakalı çatlıycaksa ne sürersen sür çatlıyo diyolar alıcam bakalım şimdilik çatlak yok bende ama baaklım ne olcak

banada lierac verdi ama daha almadım kulanmadım bşraz yapıyla alakalı çatlıycaksa ne sürersen sür çatlıyo diyolar alıcam bakalım şimdilik çatlak yok bende ama baaklım ne olcak

banada doktorum aynı şeyi söyledi ısrarla yazdırdım. ama kakao yağı kullanıcam ben.

ben bebe yağı kullandım. son aya kadar çatlağım yoktu. ama 9. ayda bebişim iri olduğu için malesef çatladım. ne ablamda nede annemde çatlak yoktu. sanırım bebeğin iriliği ile de etkili..

ben badem yağı sürüyorum çokda faydasını görüyorum ilk başlarda bacaklarıma sürmedim çatlamz diye tek karnıma sürdüm göğsümede sürmedim hep göbeğime yoğunluk verdim bacaklarımla göğüslerimi çatlattım göbeğim okadar büyüdüğü halde daha çatlamadı bence faydası oluyo kesinlikle öneriyorm

arkadaşlar başka bunlardan kullanıp çatlamayan yok mu? ben de 4. ayın içindeyim arada badem yağı kullanıyorum ama ben hep faydası olmuyor diye duymuştum birde badem yağını bir sürüyorum her taraf yağ oluyor bezdim yani.. fikirlerinizi ve oylarınızı bekliyorum..

ben lierac kullanıyorum memnunum. bebe yağını falan da denedim ama çok vıcık vıcık oluyor rahat edemedim hiç. yalnız çatlak korkumdan göğüs basen karın her tarafa sürüyorum kremden, çok çabuk bitiyor sonunda bir servet harcicam sanırım :(

chicco nun kremi çok güzel ve uzun süre gidiyor.Lierac da kullandım ama çok çabuk bitiyor ve pahalı .gerek yok bence

ben duşta bebe yağı kullanıyorum; sabah akşam da body shoptan aldığım body butter kullanıyorum:ecrin_bebek:
vıcık vıcık yağ olayı hiç sıcak gelmyo bana, sadece duşta kullanabiliyorum yağı o yüzden:emir_bebek:
şimdilik çok iyi nemlendiğini hissediyorum cildimin, ama tabi daha 6. ay, bakalım son aylar nasıl olacaksempatiksalakcinni

roc kullanıyorum..35. hafta..henüz çatlak yok..fiyatı daha uygun diğerlerinden..günde 1 kez sürüyorum,1 kez de ürederm lipo sürüyorum..2 ay rahat yetiyor..memnunum ben..

roc kullanıyorum..35. hafta..henüz çatlak yok..fiyatı daha uygun diğerlerinden..günde 1 kez sürüyorum,1 kez de ürederm lipo sürüyorum..2 ay rahat yetiyor..memnunum ben..

ürederm lipoyu da çatlak için mi kullanıyorsun? doktor önerisi falan mı?

evet doktorum yazdı..gerçekten çok güzel nemlendiriyor..bittikçe yazdırıyorum..yağlı bir nemlendirici,ama cilt emiyor,etkisi de uzun süre kalıyor..

ben acıbadem sütü kullanıyorum. ilk başlarda kakao yağı kullanıyordum ama o yağlar vıcık vıcık gerçekten. acıbadem sütü nemlendirici gibi sürüyorsun. kullanımı da kolay, rahatsızlık hissi vermiyor vede çok faydalı olduğunu duydum.

kızlar bio-oil diye birşey buldum ben yurtdışında. çok güzel bir yağ. nemlendiriyo. vıcık vıcık değil. sürünce karnım çekiyo ve ertesi gün tekrar sürene kadar kurumuyo. yara izi tedavisinde de kullanılıyormuş. göğüslerimde ve kalçamda ergenlik döneminden kalma çatlaklarımda da kullandım. baya azalma oldu. geçmedi ama inceldi çatlaklar artık eskisi gibi belli olmuyo. daha 1 ay kullandım. belki ilerleyen zamanlarda iyice geçer. tavsiye ederim. henüz çatlamadım da.

kızlar ben bebek acı badem kremi kullanıyorum.çok şükür bi tane bile çatlağım olmadı.9.ayıma girdim.
migrosta satılıyor.yalnız krem olan süt olan değil.

bende ne alsam daha karar veremedim bi arkadaşım rilastil diye bi krem önerdi eczacı kendisi geçen sene doğum yapmıştı ama bilemiyorum hala

slm arkadaşlar bende anne adayıyım. 14. haftamdayım.Çatlak kremi konusunda çok kafam karışık.doktorların önerdiği kremler ticari amaçlı bir yerde.Fiyatlar fahiş ve miktar olarak çok az.Badem yağınında tüylenme yaptığını söyledi yakın çevrem.Etkili ve eknomik bir krem kullanan ve etkisini görne arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim.

oylarınızı ve önerilerinizi bekliyoruz hanımlar...

seçeneklerde yok ama banyodan banyoya zeytinyağı sürüyorum, 8. aydayım henüz çatlamadım.:lepi:

Back
X