- Konu Sahibi hasret0587
YA BEN ÇATLAMAK İSTEMİORUMM(( bunun için herşeyi yaparım, mustellayı bulurmuyuz eczanden kolayca?
her eczane satmıyor bı arastır ınternetten öle al canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YA BEN ÇATLAMAK İSTEMİORUMM(( bunun için herşeyi yaparım, mustellayı bulurmuyuz eczanden kolayca?
sende çok mu çatlaklar bnde henüz yok ama olmasını istemiyorum yaa kremim koruyor heralde inşallah çatlamam bikinilerimden wazgeçmek istemiorum((
hatta geçen nst de hemşire çarşaf gibi olmuşsun dedi cihazı kafasına vuracaktım zor tuttum kendimi sadece sana ne diyebildim zaten moralim bozuluyo her aynaya bakınca ama artık dediğim gibi bebişlerime feda olsun göbeğim napim
hatta geçen nst de hemşire çarşaf gibi olmuşsun dedi cihazı kafasına vuracaktım zor tuttum kendimi sadece sana ne diyebildim zaten moralim bozuluyo her aynaya bakınca ama artık dediğim gibi bebişlerime feda olsun göbeğim napim
kızlar moralinizi bozmak istemiyorum ama..genede çatlıyoruz...ben 1 aylıktı başladım badem yağı sürmeye..hergün sürmeme rağmen çatladım yani..bünye meselesi...ama genede doğum yapacağınız güne kadar sürün derim......bebişlerinizi kucağınıza alınca aklınıza bile gelmez çatlaklar..allah yardımcınız olsun.hayırlı doğumlar...
]çarşaf gibi olmuşsun ne demek yaw?/B]
teşekkürler mystory fakat en aza inidirebiliriz diymi belki((