Çatlaklara Karşı Ne Önlemler Aldık..

karnım çok kaşınıyor çatlamak istemiyorum:(( eczaneleri aradım mustella bulamıyorum

ben kullandım ama yine de susuz toprak gibi oldum :D sanırım ne yaparsak yapalım olucaksa oluyo kızlar ama şu da var belki de sürmesem daha mı çok çatlıcaktım bilmiyorum ablam kullanmadı çatlağı yok hatunun

sende çok mu çatlaklar bnde henüz yok ama olmasını istemiyorum yaa kremim koruyor heralde inşallah çatlamam bikinilerimden wazgeçmek istemiorum:(((

sende çok mu çatlaklar bnde henüz yok ama olmasını istemiyorum yaa kremim koruyor heralde inşallah çatlamam bikinilerimden wazgeçmek istemiorum:(((

canım ben 13. haftamda çatlaklarla tanıştım :kedi: üstelik sabah akşam kreme bulandığım halde biraz genetikle alakalı bişey ya bu ama artık üzülmüyom estetik diye bişi var yine giyerim bikinimi ben kaydirigubbakcemile3

hatta geçen nst de hemşire çarşaf gibi olmuşsun dedi cihazı kafasına vuracaktım zor tuttum kendimi sadece sana ne diyebildim zaten moralim bozuluyo her aynaya bakınca ama artık dediğim gibi bebişlerime feda olsun göbeğim napim

hatta geçen nst de hemşire çarşaf gibi olmuşsun dedi cihazı kafasına vuracaktım zor tuttum kendimi sadece sana ne diyebildim zaten moralim bozuluyo her aynaya bakınca ama artık dediğim gibi bebişlerime feda olsun göbeğim napim

yani varya şu insanlar bi alem sanene yaa evet sanane sanki elimizde olan bişiy iki can taşıyorum ben gerizekalı deseydin :oklava: kırsaydın kafasını elimizden geleni yapıyoruz zaten olacaksa oluyor işte benim annem 4 çocuk doğurmuş hiç çatlamamış şükür şimdilik bende de yok ama bu olmayacak anlamına gelmiyo

kızlar moralinizi bozmak istemiyorum ama..genede çatlıyoruz...ben 1 aylıktı başladım badem yağı sürmeye..hergün sürmeme rağmen çatladım yani..bünye meselesi...ama genede doğum yapacağınız güne kadar sürün derim......bebişlerinizi kucağınıza alınca aklınıza bile gelmez çatlaklar..allah yardımcınız olsun.hayırlı doğumlar...

]çarşaf gibi olmuşsun ne demek yaw?/B]

kızlar moralinizi bozmak istemiyorum ama..genede çatlıyoruz...ben 1 aylıktı başladım badem yağı sürmeye..hergün sürmeme rağmen çatladım yani..bünye meselesi...ama genede doğum yapacağınız güne kadar sürün derim......bebişlerinizi kucağınıza alınca aklınıza bile gelmez çatlaklar..allah yardımcınız olsun.hayırlı doğumlar...

teşekkürler mystory fakat en aza inidirebiliriz diymi belki:(((

ben badem, kakao, susam ve zeytinyagini karistirdim hergun suruyorum.. yagli pehlivan gibi:)) insaallah ise yarar

oof of..çatlak demeyın bana..lierac ve yurtdısından gelen bı krem surdum bende..ama cok catladı bırgunde catlayıverdı şimdide gıttıkce artarak yukarıya dogru cıkıyo.. bacaklarımda da arka kısmında göbegımın alttan ıtıbaren:( ilk bebegım olmasına regmen aldı gıttı valla.bende surmuyorum artık sınır oldum.. arada cok kasınınca esım dayanamıyo kıyamıyo kendısı suruyo kasıntıyı gecırır belkı dıe.. ne yapalım hersey yavrularımız için...

kızlar ben ilk başlarda tatlı badem yağı kullandım sonra bu yağın göbek bölgesindeki tüyleri beslediği için tüylenme yapar dediler onu bıraktım şimdi kakao yağı kullanıyorum çatlak oluşmuştu bi tane onu hemen 2 günde yok etti kaşıntı yok gayet rahatım bide çok güzel kokuyor tavsiye ederim ayrıca doğal yollardan bu çatlaklarla baş etmek daha ii bi fikir gibi gelior bana başka fikri olan varsa yağlar konusunda banada bilgi versin :D:D

ben hamılelıgımde hıc bısey kullanmamıstım dogumdan sonra baktım karnımda hıc catlagım yok bacaklarımın ust tarafında hafıf cızgıler oldu sımıd 1 yıl gectı dogumun ustunden dahada hafıfledı catlagım yok denecek kadr az ama bızım aılede annemde abalarımda hıc catlak yok :nazar:

hiç çatlamadan hamileliğimi bitirdimalkisalkisalkis ki sülalaem hepsi karınları harita gibi şükür ki ben çatlamamayı başardım pürüzsüzüüüüümmmkaydirigubbakcemile5
lierac paris phytolastil kullandım...

Back
X