ÇATLAKLARI NASIL ÖNLERİZ?

Akasha

BiR İmTiHaNdIr AşK...
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
1.244
253
323
37
Merhaba, çatlaklar için önlem nasıl alıyorsunuz? Neleri kullanmak faydalı olur?

Elin mahkum diye biliyorum :) Ama vazelin iyi geliyormuş ben deniyorum

ben mustela ve hindistan cevizi kullanıyorum. şimdilik çatlağım olmadı

Elin mahkum diye biliyorum :) Ama vazelin iyi geliyormuş ben deniyorum

Benim kaşlarımda dökülmeler oluyor sık sık. Kuaför vazelin sürmemi söyledi gürleştiriyormuş. Gerçekten de dediği gibi oldu. O yüzden vazelin konusundan emin değilim .

Baştan beri bebek yağı ve kayısı çekirdeği yağı kullanıyorum düzenli olarak ve bol su tabiki, ama çatlayacağı varsa çatlıyor birazda yapıyla alakalı 34. haftada bir kaç gün içinde çatladı.ama inanın dert etmiyor insan miniğiniz büyüyor çünkü

Merhaba, çatlaklar için önlem nasıl alıyorsunuz? Neleri kullanmak faydalı olur?
Ben karnıma bakım yaparken kalçamda çatlak oldu:) her ne yaparsan yap arka tarafları unutma canıım. Tam iç çamaşır kısmının kenarında oluştu benm(arka tarfta)

Ben karnıma bakım yaparken kalçamda çatlak oldu:) her ne yaparsan yap arka tarafları unutma canıım. Tam iç çamaşır kısmının kenarında oluştu benm(arka tarfta)

Tüm vücuda yapmak lazım galiba. Bacaklar, kollar..

Vazelin petrol türevli bir krem tavsiye etmiyorlar gebelikte bilginize, hindistan cevizi ve kakao yağı kullandm ilk aylarımdan bu zmna kdr, ara ara bio oil ve lrin catlak kremini kullandm
Cokta düzenli kullanmadım açıkcası ve kafamada hiç takmadım catlağım olur diye :) ve hiç çatlağım da olmadı
Bol su içmek gerek tabi bir de
Ama arkadaşlarında dediği gibi çatlayacağın varsa her türlü çatlıyorsun saglıklı gebelikler

Kızlar vazalin tavsiye edilmiyor ben biooil kullandım hiç catlagım yok tavsiye ederim

Tüm vücuda yapmak lazım galiba. Bacaklar, kollar..
Galiba :) nerde olacagi belli olmuyor. Catlatan yerde gayet yag depolu:) ve yumusak biyer. Yani sert olan yerler catlicak diye bisy yok. Ama su var mi ben kiloyu ordan aldim ilk basta. Bilmyrm artik etkenlerini. Ama gorunce sok olmustum:)

Ben kakao kremi kullandım bu aya kadar fakat benim karnım çok büyük çatladım. Şimdi Biol oil aldım düzelme gösterir inşallah

Aktardan sabun gibi katı kakao aldım, ilk hamileliğimde 30 kilo aldım çatlamadım.
Şimdi de 25 kilo aldım çatlaksızım, inşallah bunu da atlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…