Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vazelin kahve leke yapıyor bilgin olsunElin mahkum diye biliyorum :) Ama vazelin iyi geliyormuş ben deniyorum![]()
Elin mahkum diye biliyorum :) Ama vazelin iyi geliyormuş ben deniyorum![]()
Ben karnıma bakım yaparken kalçamda çatlak oldu:) her ne yaparsan yap arka tarafları unutma canıım. Tam iç çamaşır kısmının kenarında oluştu benm(arka tarfta)Merhaba, çatlaklar için önlem nasıl alıyorsunuz? Neleri kullanmak faydalı olur?
Ben karnıma bakım yaparken kalçamda çatlak oldu:) her ne yaparsan yap arka tarafları unutma canıım. Tam iç çamaşır kısmının kenarında oluştu benm(arka tarfta)
Galiba :) nerde olacagi belli olmuyor. Catlatan yerde gayet yag depolu:) ve yumusak biyer. Yani sert olan yerler catlicak diye bisy yok. Ama su var mi ben kiloyu ordan aldim ilk basta. Bilmyrm artik etkenlerini. Ama gorunce sok olmustum:)Tüm vücuda yapmak lazım galiba. Bacaklar, kollar..
Elin mahkum diye biliyorum :) Ama vazelin iyi geliyormuş ben deniyorum![]()
Kızlar vazalin tavsiye edilmiyor ben biooil kullandım hiç catlagım yok tavsiye ederim
Büyük kozmetik magzalarında mevcut 35 tl ye almıştım benÜcreti nasıl ve nereden temin edebiliyoruz?
Aktardan sabun gibi katı kakao aldım, ilk hamileliğimde 30 kilo aldım çatlamadım.
Şimdi de 25 kilo aldım çatlaksızım, inşallah bunu da atlatırım.
Sabahları sabun gibi katı kakaoyu vücudumda gezdiriyorum. Vücut ısısı ile eriyor zaten vücut nemlenmiş oluyor. Bu kadar.Nasıl kullanıyorsun canım?