Çatlaklarla başı dertte olan varmı?

solangull

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2010
33
0
36
Isparta
3.5 aylık hamileyim..ki öncesindede benim bacaklarımda catlaklarım vardı ...hemde baya cokkkk...şimdi hamileyim ve catlaklarımın olma rıskı yüzde yüz gibi geliyor ama ben daha da fazla olsunlar ıstemıyorum cunku cok kotu gorunuyorlar son zamanlarda goguslerımde acayıp ksıntı var ...duyanlar catlayacaklardır ondan kasınıyordur dıyorlar...benım gıbı oncesınde catlakları olupda hamıle kalan arkadalar varmı aramızda ... engel olmak ıcın naptılar bunu merqak edıyorum lutfen varsa banada yardım cı olunnn....

ah canım ah
bana herkez çatlamasın kilo almadın dediler almasın dediler. gerçekktende birtek karnım vardı 10 kilo ile doğum yaptım 7 ayda bir çatladım baldırlarımdan göğüslerime kadar. ama canımı sıkmadım sağolsun eşimde problme yapmadı şimdi ise bacaklarımdakiler fazla belli olmuyor sadece karnımdaki belli oda 1 senede beyazlar dediler 3 kilo fazlam kaldı emzirmeyi bırakim vericem onuda işallah.

canım benimde bekarlıktan kalma aşırı çatlaklarım vardı.hamilelikte iki katına cıktı.benım 4 - 5 aylıkken başladı hala devam ediyor ve vücudum harıta gibi çok kötü oldu.şuan 7 aylık , hamilelik sonunda nasıl olacağını az cok tahmin ediyorum.ben baş edemedim.boş verdim artık bakalım.eşim saolsun cok takmıyor.belkide beni üzmemek için.umarım senin vücudun benim ki gibi olmaz.sağlıcakla...

Ben duşdan sonra bebe yağı kullanıyorum..Gün aşırı da vazelin sürüyorum gerçekten işe yaradı..Pahalı çatlak kremlerinden daha etkili olduğunu düşünüyorum..

badem yagı kullanıyorum bn cnm. 37. haftam bıtmek uzere. bekarken 78den 61 e dusmustum gobek altında catlaklarım vardı su anda 14 kılo aldım.eskı catlaklar dısında catlagım olmadı

3.5 aylık hamileyim..ki öncesindede benim bacaklarımda catlaklarım vardı ...hemde baya cokkkk...şimdi hamileyim ve catlaklarımın olma rıskı yüzde yüz gibi geliyor ama ben daha da fazla olsunlar ıstemıyorum cunku cok kotu gorunuyorlar son zamanlarda goguslerımde acayıp ksıntı var ...duyanlar catlayacaklardır ondan kasınıyordur dıyorlar...benım gıbı oncesınde catlakları olupda hamıle kalan arkadalar varmı aramızda ... engel olmak ıcın naptılar bunu merqak edıyorum lutfen varsa banada yardım cı olunnn....

benim de dün dikkatimi çekti göbeğimin altında 2 tane çatlak.çok üzüldüm.bu arada benim göbeğim sert kaslı ve dümdüzdü spor yaptığım için şimdi mahfoluyor.eski halime dönememekten korkuyorum.
bir de zayıf olarak hamile kalanlarda bence daha çok oluyor gibime geliyor.

ya bende innaılmaz çatladımm karnımda bişey yok ama belden aşağımm iptallll zeytin yağı kullanıyorumm her akşam yatmadan öncee sürüyorum ama geç kaldım kanımcaa ilk hamileliğim birden kiloyuu basen kalçalara alıncaa doğal olarak çatladım

30. haftadayım çok şükür henüz bişey yok...inşallah bundan sonra da olmaz.ergenlikten kalma çatlaklar var sadece kalçalarımda onlardan da nefret ediyorummm

Badem yağı kullananlar, tüylenmeden şikayetçi değil misiniz? Ben badem yağı kullanmadım, kullananlar hep tüylenme yaptığnı söylüyor.Birinden kurtulalım derken ötekine yakalanmayalım.. Ben Lierac kullanıyorum, henüz bir şey yok. Aman olmasın :nazar: =)

bende badem yağını tüylenme yapıyomuş diye tercih etmedim ama işe yarıyosa göze alabilirim.. şimdilik liarac kullanıyorum , inşallah sonunda da memnun olurum liarac tan.. acaba badem yağı ile beraber mi kullansak?????

kızlar, badem yağı tüylenme yapsa bile bunların büyük bir kısmı zaten doğum sonrasında dökülüyormuş. bence çatlamasından çok daha iyidir elbette ki tüylenme.

benimde ergenliklte bir anda uzamaktan oluşan çatlaklarım vardı ama çok belli olmuyorlar zaten bembeyaz tenliyim belli olmuyor..hamileliğimde karnım hiç çatlamadı biraz kalçam bir 2 tanede simit bölgemde oldu..öyle aman aman bişeyde yapmadım sadece banyo sonrası bebe yağı sürdüm..son ayda çatlak kremi sürdüm geceleri..
annemdede yoktur çatlak hiç:nazar: herhalde yapısal bişey,çünkü dr un teki yağın içinede yatsan derin müsaitse çatlarsın demişti..çok takmayın yaa..benim eşim harita gibi olsam bile hiç bişey demez sağolsun takmaz böyle şeylere..kiloymuş,selülitmiş,kıl tüy müş...ne var sanki diyor..ben takarım da hiç selülit olmasın kilo almayayım.aman 1 kilo almışım vermeliyim gibi bir yapım var..oda abartıyorsun kilolu olsan nolcak sevmeyecekmiyim seni diyor.

30. haftadayım çok şükür henüz bişey yok...inşallah bundan sonra da olmaz.ergenlikten kalma çatlaklar var sadece kalçalarımda onlardan da nefret ediyorummm

bu msjımdan 1-2 hafta sonra bacağımda bikaç çizgi oluştuğunu gördüm:14:inşallah bununla kalır 34. haftam bitti,sürekli inceliyorum ama duştan sonra bebe yağı sürmek dışında bişey yapmıyorum.faydası olacağına inanmıyorum daha doğrusu,bakalım bekleyip göreceğiz

Benim hiç bir zaman çatlağım olmadı. Zaman zaman kilo alıp vermeme rağmen, ama bu kilo alıp vermeler hep yavaş yavaş oldu.
56 kilo ile hamile kaldım 74 ile doğum yaptım, şuanda 64 kiloyum ve çatlağım yok , Geri kalan kilolarımın bir kısmını daha vermek istiyorum bebeğimin ilk 6 ayı bitince. Acaba o zaman çatlak olur mu? Bu saatten sonra yani?

5. aydan sonra başladım ben krem kullanmaya.. Lierac ve mustela kullanıyorum hangisi elime gelirse.. doguma az kaldı henüz çatlak yok.. bu zamandan sonrada inşallah olmaz.. ama kremlerin cok faydası olduğunu düşünüyorum... doktorum bana catlama gayet müsait bir cildin var demişti..

kızlar sakın ola badem yagı kullanmayın catlaklarınıza badem yagı kıl ( tüy ) yapıyormus sonra cook üzülürsünz bende 21 haftalık hamıleyım vazelın ve bebe yagı kllanyrum tavsıye ederım

Back
X