Merhaba bende kullandım klomen 5 gün kullandiktan sonra kontrol e çağırdı yumurta boyutuna göre bilgi veriyo..yumurta iyi bir boyuta geldiğinde ya kendinden çatliyo ilşikiye gir diyo yada çatlama iğnesi verip ilişkiye gir diyoArkadaslar adet düzensizligi pko olup klomen kullananlar beni bi aydinlatabilirmi konu üstüne konu aciyorum icim icimi kemiriyo sürekli bir soru aklima düsüyor. Doktorla iletisim kuramiyorum asistani süreklk telefona cikiyo ve yanlis bilgi veriyor ... klomen kullandim 5 gün boyunca bitti nezaman iliski öneriliyor genelde yani klomen bitti adetin kacinci günü iliski olmasi lazim 16 ci günü filanmi? Yanlis anlatildi yanlis uyguluyorum...
Biliyorum canim ama takip yaptiramiyorum ben yurt disinda yasiyorum doktorum türkiyede ikamet ediyor. Burdakilerde anlamiyo doktorumda yok burda yeni bitane buldum 25 mayisa randevu verdi zor durumdaym.Merhaba bende kullandım klomen 5 gün kullandiktan sonra kontrol e çağırdı yumurta boyutuna göre bilgi veriyo..yumurta iyi bir boyuta geldiğinde ya kendinden çatliyo ilşikiye gir diyo yada çatlama iğnesi verip ilişkiye gir diyo
Yurt dişindan nerdesin canim? Acile gitsen anlamazlarmi? Bugün kaçıncı günün?Biliyorum canim ama takip yaptiramiyorum ben yurt disinda yasiyorum doktorum türkiyede ikamet ediyor. Burdakilerde anlamiyo doktorumda yok burda yeni bitane buldum 25 mayisa randevu verdi zor durumdaym.
Merhaba bende doğru bilgiye zar zor ulaşabildim klomen bitti 3. Gün doktora gittim yumurta büyüklüğüne baktı çatlatma iğnesi verdi iğneden 24 saat sonra gün aşırı ilişkiye giren dediArkadaslar adet düzensizligi pko olup klomen kullananlar beni bi aydinlatabilirmi konu üstüne konu aciyorum icim icimi kemiriyo sürekli bir soru aklima düsüyor. Doktorla iletisim kuramiyorum asistani süreklk telefona cikiyo ve yanlis bilgi veriyor ... klomen kullandim 5 gün boyunca bitti nezaman iliski öneriliyor genelde yani klomen bitti adetin kacinci günü iliski olmasi lazim 16 ci günü filanmi? Yanlis anlatildi yanlis uyguluyorum...
Anladim canim belki bende igne isterim yeni doktor buldum normalde doktorum türkiyede ben almanyadayim burdaki yeni doktor eger uygun görürse femara yada igne isticemMerhaba bende doğru bilgiye zar zor ulaşabildim klomen bitti 3. Gün doktora gittim yumurta büyüklüğüne baktı çatlatma iğnesi verdi iğneden 24 saat sonra gün aşırı ilişkiye giren dedi
Bende Almanya dan ğetirtirdim ilacı oradakinin etken maddesinin daha fazla olduğunu duydumAnladim canim belki bende igne isterim yeni doktor buldum normalde doktorum türkiyede ben almanyadayim burdaki yeni doktor eger uygun görürse femara yada igne isticem
Walla bizde tam tersini duyup sürekli türkiyede soluğu aliyoruz bakalim kismetBende Almanya dan ğetirtirdim ilacı oradakinin etken maddesinin daha fazla olduğunu duydumnüfus fazla olduğu için burada etken maddesi azaltılmış
Bende adet olmayı bekliyor um kullanmak için doktor bana ilacın bittiği günden beş gün sonra beş gün boyunca hergun ilişkiye girin dedi bana iğne vermedi ve kontrol e de gel demediArkadaslar adet düzensizligi pko olup klomen kullananlar beni bi aydinlatabilirmi konu üstüne konu aciyorum icim icimi kemiriyo sürekli bir soru aklima düsüyor. Doktorla iletisim kuramiyorum asistani süreklk telefona cikiyo ve yanlis bilgi veriyor ... klomen kullandim 5 gün boyunca bitti nezaman iliski öneriliyor genelde yani klomen bitti adetin kacinci günü iliski olmasi lazim 16 ci günü filanmi? Yanlis anlatildi yanlis uyguluyorum...
Ayni benim ki gibi olmus ovulasyon kullanin en azindan az cok insan anliyor yumurtlamayi klomeni birakali 8 gün oldu hala bi ufak degisik agrilar hissediyorumBende adet olmayı bekliyor um kullanmak için doktor bana ilacın bittiği günden beş gün sonra beş gün boyunca hergun ilişkiye girin dedi bana iğne vermedi ve kontrol e de gel demedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?