çatlama iğnesi olanlar bakarmısınız

disikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
368
32
98
Ankara
arkadaşlar bugun saat09.50 de catlama iğnesi oldum.doktorum 12 saat sonrada catlayabılecegını soledı 36 saat degılmıydı bıde yumurtam bıraz buyukmus 20mm sızce tutma ihtimalim varmı.ayrıca catladıgı anı kesın hıssedermıyım bıde son olarak yumurta catladıktan kac gun sonrakı ılıskıler ıse yarar cok soru sordum ama kusura bakmayın...

burdaki bazı sorulara anlama veremiyorum, dr un dediğine itimat etmemek gibi...doktor bilmiyor biz forumdakiler daha mı iyi biliyoruz, enteresan... 12 saat demiş işte, ben de çatlatma iğnesi oldum 12 saat. Çatladığı anı hissetmenize gerek yok.12 saat sornaısnda ilişki olursa gü aşırı normalde hamile kalınabiliyor, ben bu şekilde kaldım.

canım bende çatlatma iğnesiyle hamile kalanlardanım.tek yumurtam vardı oda 23 mmdi.doktorum çatlatma iğnesini vurduğu günün aksamı,ve ertesi günün aksamı ilişki önermişti.ama ben garanti olsun diye çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta boyunca gün aşırı ilişkiye girdim.ve sonuç hamileyim

merhaba sizin progesteron testlerınınz dusukmuydu benım dusuk cıkoyor bu ay ılk defa catlatma ignesi vurulcam.bıraz korkuyorum.

bende çatlama iğnesi yaptırdım bugün 6 gün belim,kasıklarım,gögüslerimde şişkinlik ve midem bulanıyo bukadar erken belli olurmu.adet düzensizliğide var en son ayın 4 de hasta oldum acaba şimdi test yapsammı?yardımcı olurmusunuz iğneciler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…