Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 gün sonra test yapın kaçıncı gününüz şu ankızlar merhaba 2. klomen tedavim.ilkinde 20 cm ve 23 cm iki adet yumurtam oldu başarısız sonuç aldım. bu ay 20 cm yumurtam oluştu çatlama iğnesi vurulduktan kaç gün sonra idrar testinde gebelik çıkıyor tecrübesi olanlar lütfen yardım
ŞUAN 5. GÜNÜM AKINTILAR VAR NORMALMİ ACABA14 gün sonra test yapın kaçıncı gününüz şu an
Herşey normal şimdi sende kasık ağrısı bel ağrısı falan olucak goguslerinde değişiklik olabilir ama bunların hepsi iğne etkisi bunlara takılma sadece 14. Gün test yap ben 3 kere vuruldum bu iğneyi 3. İçin pazartesi sonuç alacaktım fakat 2 gündür Karın ağrım var yine olmadı galibaŞUAN 5. GÜNÜM AKINTILAR VAR NORMALMİ ACABA![]()
Herşey normal şimdi sende kasık ağrısı bel ağrısı falan olucak goguslerinde değişiklik olabilir ama bunların hepsi iğne etkisi bunlara takılma sadece 14. Gün test yap ben 3 kere vuruldum bu iğneyi 3. İçin pazartesi sonuç alacaktım fakat 2 gündür Karın ağrım var yine olmadı galiba
Sanmıyorum bu ay da olmazsa birdaha hiç olmaz gibime geliyor bu ay üç tane yunurtam vardı 22mm kafam o kadar karışık ki açıkçası boşanmayı bile düşünüyorum sonuçta karşımda ki adamı çok seviyorsun ve benim yüzümden baba olamaması zoruma gidiyorçok teşekkür ederim evet söylediğin belirtiler var. Benimde 2. deneme olmazssa 1 kere daha deneyeceğimçok kafama takıyorum
sende Umudunu kaybetme belki de tutmuştur hayırlısı inşallah en kısa zamanda olur
Sanmıyorum bu ay da olmazsa birdaha hiç olmaz gibime geliyor bu ay üç tane yunurtam vardı 22mm kafam o kadar karışık ki açıkçası boşanmayı bile düşünüyorum sonuçta karşımda ki adamı çok seviyorsun ve benim yüzümden baba ha
Zaten bu sondu yarın test yapacağım 12. Günüm yarın pozitif çıkar büyük ihtimalle bana Moral olsun diye sonra adetimi bekleyeceğim ve aşılama ile normal ilişkinin ne farkı var aynı gibi sonuctaTip çok ilerledi ben 39 yaşımdayım tüp bebek aşılama deneyeceğim her türlü üzülme sende kafana takma relax ol inan o zaman oluyor arkadaşımdan biliyorum
O kadar benim gibi düşünmşsnz ki şu an ne hissediyorsam bu postun altına yazmşsnz 12.gün testi poztifi mi çıktı benim bugün 12.gün sabah aşşırı silik çıktı ama iğne etkisidr diye düşünüyorum gebelik o ay mı olduZaten bu sondu yarın test yapacağım 12. Günüm yarın pozitif çıkar büyük ihtimalle bana Moral olsun diye sonra adetimi bekleyeceğim ve aşılama ile normal ilişkinin ne farkı var aynı gibi sonucta
Ben aşılama oldum Nisan ayında ve ilk aşılama pozitif çok şükürO kadar benim gibi düşünmşsnz ki şu an ne hissediyorsam bu postun altına yazmşsnz 12.gün testi poztifi mi çıktı benim bugün 12.gün sabah aşşırı silik çıktı ama iğne etkisidr diye düşünüyorum gebelik o ay mı oldu
Peki 12.gün yaptğnz test tamamen silik mi çıktı veya silikte olsa ikinci çizgi varmıydı önceki üç denemedede hiç silik çıkıp negatif oldğu oldu muBen aşılama oldum Nisan ayında ve ilk aşılama pozitif çok şükür
Peki 12.gün yaptğnz test tamamen silik mi çıktı veya silikte olsa ikinci çizgi varmıydı önceki üç denemedede hiç silik çıkıp negatif oldğu oldu mu
Benimde üstteki gibi çıktı bugün büyük ihtimalle yoktur benim de o yüzden sordum teşekkür ederim sağlıcakla kucağınza alın inşallahEki Görüntüle 2892224
Bak ilk attığım resim çatlatma iğnesi ile olan 12. Gün böyle çok çok silikdi ikinci şu hemen yanında sabun gözüken resim varya oda aşılamanın 12. Günü 2 dkk da böyle çıktı bir iki dk soonra daha da koyu oldu
Teşekkür ederim ama ne olursa olsun pes etmeyin maddi manevi olarak gücünüzün yettiği yere kadar zorlayın ben en son aşılama olmadan önce doktoruma ağladım olmicak galiba artık ugrasmasakmı diye bana şunları dedi ben inanıyorum sende inan olmaması için sebep yok belki tedaviyi bırakacaksın lanet olsun gitmiyorum istemiyorum artık diyeceksin bir bakmışsın hamile kalmışsın ama olmaması için sebep yok benim yumurtalıklarim tembel bu arada ilaçsız iğnesiz çalışmıyor baya konuştu bu şekilde bide burda duymuştum ve çok inandığım su cümle Hz. Meryem e spremsiz evlat nasip eden rabbim biz uğraşanların çabalayanların göz yaşı dikenlerin emeklerinin karşılığını elbet verecektir sende içini ferah tut biliyorum çok zor ama olacak buna inanBenimde üstteki gibi çıktı bugün büyük ihtimalle yoktur benim de o yüzden sordum teşekkür ederim sağlıcakla kucağınza alın inşallah![]()
Çok sağolun ama çok yıprattı bende pcosluyum üç ay önce rahimde polip aldırdım histeroskopi ile yani pskljkmen çok kötü üç yıldır evliyimTeşekkür ederim ama ne olursa olsun pes etmeyin maddi manevi olarak gücünüzün yettiği yere kadar zorlayın ben en son aşılama olmadan önce doktoruma ağladım olmicak galiba artık ugrasmasakmı diye bana şunları dedi ben inanıyorum sende inan olmaması için sebep yok belki tedaviyi bırakacaksın lanet olsun gitmiyorum istemiyorum artık diyeceksin bir bakmışsın hamile kalmışsın ama olmaması için sebep yok benim yumurtalıklarim tembel bu arada ilaçsız iğnesiz çalışmıyor baya konuştu bu şekilde bide burda duymuştum ve çok inandığım su cümle Hz. Meryem e spremsiz evlat nasip eden rabbim biz uğraşanların çabalayanların göz yaşı dikenlerin emeklerinin karşılığını elbet verecektir sende içini ferah tut biliyorum çok zor ama olacak buna inan![]()
Şu an herhangi bir sıkıntı yoksa olucak Allah'ın izni ile sizin için dua edicemÇok sağolun ama çok yıprattı bende pcosluyum üç ay önce rahimde polip aldırdım histeroskopi ile yani pskljkmen çok kötü üç yıldır evliyim
Allah razı olsun hayırlısıyla inşallahŞu an herhangi bir sıkıntı yoksa olucak Allah'ın izni ile sizin için dua edicem