çatlama iğnesi olduktan 18.gün sonra adet oldum ama az bi kahverengi akıntı benim gib

Gilmors

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2009
5.130
1.164
698
3 temmuzda ovittrelle oldum 19 temmuzda adet oldum. ancak normal değil az ve çok sıvı kahverengi akıntı sizdede böle bi durum oldumu bu kadar gün neden geçti acaba hamile dğilimde :gitme::gitme:

bilmem yaptıradım hiç hamilelik belirtisi yok bugünlerdebilmiyorumkismile

canım baze kadınlarda hiç hamilelik belirtisi olmaz bunuda unutma sakın. kan testi yaprımak istemiyorsanda git bi tane idrar testi al, yerleşme kanamasıda olabilir. bende daha beklemek zorundayım en az 19 una kadar, test yapabilmek için. bu arada merak ettiğim bişey var, tam gününde mı kanaman oldu yoksa geçikti mi? bide klomen mi kullandın yumurtayı büyümek için.

fazla heves etme bi tanesi ama yinede test yap derim ben, belli olmaz, inşallah hamilesindir zemuszemus

akannehir
bengeçen aykini adet olarak algılayıp bu ay günümün geçmesini beklicem son gördüğüm adetse 20 ağustosta regl olmam lazım hemen hemen aynı şimdilik hiç belirti yok göğüslerimde faln sızı olurdu oda yok bakalım hayırlısı klomen kullan mıştım öteki ay günde 4 tane bu ay bıraktım tedaviyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…