Çatlama iğnesi sonrası beta hcg yükselip düşer mi?

Mucizenur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2023
8
8
1
30
Kızlar merhaba. Ben bu ay çatlatma iğnedi vurdum 17.06da. Adet günüm 02.07 ama dr 30.06da kan ver dedi. Ben dayanamadım 27.06da verdim sonuç 0.9 çıktı sonra bu gün yani 30.06da yine verdim 0.0 çıktı. Ben forumların birinde birinin yorumunu görmüştüm aynı benimki gibi önce 9 çıkmış sonra 0 çıkmış adeti gecikince yine vermiş 100lerde çıkmış. Hamileymiş. Bu durumu yaşayan var mı içinizde acaba? Sonuçları paylaştım görselde

Eklentiler

• IMG_0212.webp
    IMG_0212.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 278
Merhaba. Bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım fakat 10. Gün test yapmak için çoook erken bir süre. Çatlatma iğnesinin içinde Beta Hcg hormonu olduğundan dolayı 10. Gün pozitif vs çıkan çok gördüm. Ayrıca 0 da 0.9’da şu an için negatif sonuçlar. Ama umutsuzluğa kapılmayın. Bence adet gününüzü bekleyin, eğer adet olmazsanız test yapın. İnşallah vardır 🙏

Merhaba. Bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım fakat 10. Gün test yapmak için çoook erken bir süre. Çatlatma iğnesinin içinde Beta Hcg hormonu olduğundan dolayı 10. Gün pozitif vs çıkan çok gördüm. Ayrıca 0 da 0.9’da şu an için negatif sonuçlar. Ama umutsuzluğa kapılmayın. Bence adet gününüzü bekleyin, eğer adet olmazsanız test yapın. İnşallah vardır

Merhaba. Bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım fakat 10. Gün test yapmak için çoook erken bir süre. Çatlatma iğnesinin içinde Beta Hcg hormonu olduğundan dolayı 10. Gün pozitif vs çıkan çok gördüm. Ayrıca 0 da 0.9’da şu an için negatif sonuçlar. Ama umutsuzluğa kapılmayın. Bence adet gününüzü bekleyin, eğer adet olmazsanız test yapın. İnşallah vardır 🙏
Drum da negatif dedi şimdi yazdım. Hsg çekilecek bu ay. 4 yıldır evliyim 2 yıldır deniyorum açıkçası çok da bir umudum yok. Saldım yani. Demek ki kısmet değilmiş zamanı gelince olur herhalde diyorum. İnşallah olur ama bence de 0.9 olan iğneden kaynaklıydı. Sanmıyorum ama pozitife dönmez herhalde artık 🤷🏻‍♀️☺️

Drum da negatif dedi şimdi yazdım. Hsg çekilecek bu ay. 4 yıldır evliyim 2 yıldır deniyorum açıkçası çok da bir umudum yok. Saldım yani. Demek ki kısmet değilmiş zamanı gelince olur herhalde diyorum. İnşallah olur ama bence de 0.9 olan iğneden kaynaklıydı. Sanmıyorum ama pozitife dönmez herhalde artık 🤷🏻‍♀️☺️
Hiç umudunu kaybetme, bol bol dua et olur Allah’ın izniyle ❤️

Back
X